Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ocenila bych tvou pomoc, takže udělej všechno z toho seznamu." Zasloužilá matka Reba mě baví svou strohostí, praktičností i cynismem. Ovšem kdybych já byl na jejím místě, tak bych vše řešil s rozvahou cholerika, který by nešetřil řevem, fackami a prohazováním oknem, neboť její rozvětvená rodiny si nic jiného nezaslouží. Mě to tedy většinou dokáže vykouzlit lehký úsměv na tváři, ale žádný zázrak jsem v tom neodhalil a toho rodinného moralizování jsem se taky poměrně rychle přejedl. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, je ráno, vy jdete do školy (či v letních měsících na brigádu) a jako kulisu nechcete mít Snídani s novou. Tak to přepnete na Primu a tam na vás vybafne Reba. A právě na rána je tento seriál jako stvořený. Humor je tu snesitelný, některé postavy excelentní (Barbra Jean rulez!!!) a k tomu, jako vždy, vynikající dabing Valerie Zawadské. Víc než tři hvězdy ale nemůžu dát z jednoho prostého důvodu. I když je to k snídani příjemný seriál, tak nemám potřebu koukat na každý díl. Ale to se může časem změnit, protože tomuto seriálu přicházím na chuť čím dál tím víc... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Denník zaslúžilej matky" je určite jeden z najnudnejších a aj najhlúpejších sitcomov, ktoré som v poslednom čase videl. Humor, ktorý nie je smiešny a herci, čo sú nesympatickí až strach. Chladný čumák, frigidná špata, uhundraná stará medúza - Reba McEntire, tomu všetkému dáva korunu. Jej výzor, herecký prejav a trapné pokusy o vtipné repliky u mňa vyvolávajú nauzeu. * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Divím se, že někdo tento seriál hodnotí, aniž by zhlédl alespoň jednu kompletní sérii. Já mám zásadu, že seriály nehodnotím dříve, nežli po zhlédnutí alespoň jedné kompletní série. A poslední díl první série nám nabídla v české premiéře TV Prima právě dnes. Proto se divím, že je tu v tuto chvíli už 147 hodnocení. To si chce zase jen někdo na základě jednoho viděného dílu (možná ani to ne) jen zvýšit počet hodnocení. A ještě více mě zaráží ty "duchaplné" komentáře, kdy nejdelší komentář tu má v tuto chvíli pouhé tři řádky. Ale nyní k seriálu samotnému. Sitcomy a komediální seriály mám velice rád, a pokud jsou vydařené, tak to umím ocenit. A tento sitcom bezesporu vydařený je. Mám za sebou kompletní první sérii, což představuje 22 dílů, a jsem naprosto nadšený. Nevynechal jsem ani jeden díl, bavím se u každého dílu a překvapuje mě, že takový úžasný sitcom se v Česku objevil až nyní. Už první díl mě velmi zaujal, tak jsem zkusil i druhý díl a postupně se ze mě stal věrný divák, který si celý seriál nahrává a nevynechá ani jediný díl. Jsou zde úžasné postavy, starostlivá matka Reba, těhotná dcerka Cheyenne a její manžel Van (přitom oba chodí ještě na střední školu), sarkastická dcerka v pubertě Kyra, zvídavý synek Jake a samozřejmě otec všech tří dětí, záletný chlapík Brock, a spolu s ním jeho nová manželka a zároveň matka jeho dalšího dítěte Barbra. A mezi těmito lidmi se odehrává pokaždé mnoho zajímavých situací a událostí. Pro mě se jedná o velice zajímavý, kvalitní a povedený sitcom, který navíc nepostrádá vtipné situace, ale ve správné chvíli umí tento sitcom zvážnět a přestat s humorem. Každá postava v tomto sitcomu je jiná, a to je právě na tom to úžasné. Naprosto kouzelná postava je Barbra, které nedochází, jak trapně se chová, Van má zase dar pomalého myšlení a tvůrci mu nedopřáli příliš mnoho intelektu, Cheyenne zase neumí býti dost sebekritická a Brockovi ani nedochází, jak často štve svou exmanželku Rebu. Já jsem k tomuto seriálu prostě získal kladný vztah a užívám si každý díl. A první série nemohla být zakončena lépe, nežli nádhernou písničkou, kterou Reba zpívala miminku (děkuji Primě, že tu písničku nechala zaznít v originále a navíc jí ještě otitulkovala). Takže nemohu jinak, než tomuto sitcomu dát pět hvězdiček. A docela rád bych věděl, kolik dílů jednotliví hodnotící uživatelé viděli a proč hodnotí tak nízko. Já jsem si také po prvním dílu nemyslel, že udělím pět hvězdiček, ale jak vidno, tak všechno je možné. Těším se na další díly. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není špatný. Svým humorem mě zaujal, a přestože to postupem času nebylo už tolik vtipné, tak celkový dojem zůstává kladný. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Komedie plná dobrého humoru však s příliš asympatickými představiteli dvou zajímavě propojených rodin... :-) Místy až příliš americké.. rád bych dal tři hvězdy, leč nemohu.! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Upravuji ze dvou na slabší tři díky postavě jednoduššího zeťáka Vana. Edit: Zajímavé, ale po občasném sledování při volných dnech doma jsem si seriál oblíbil natolik, že 4* mu patří. Van je pořád tahoun, ale celkově se dá na tento seriál příjemně koukat. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je dost matek, co si nevedou deník o sobě a svých dětech. Proto se těžko mohou pyšnit titulem zasloužené matky. Jiné matky, ale i otcové neradi slyší, že existují mezi námi i zasloužené matky. Někdo to v životě nevysloví, tedy slova uznání pro druhého. A a téhle komedii jde o snahu napravit takové jedince. vyšší ambice snad ani nemá. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sice pár dílů je postavených na trapném humoru, ale často to bývá zábava od začátku do konce, proto dávám slabší 4. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to vypadá jako další přiblblý sitcom s namixovaným smíchem. Už na ten druhý ale divák zjistí, že to sice formálně přesně takový sitcom je, ale že zároveň nadnesenou formou řeší docela závažené rodinné problémy. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nevtipný a příšerně moralizující "sitcom". Nemluvě o tom jak se mají všichni moc rádi apod. Reálný jako výhra ve sportce. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších sitcomů co kdy běžel na naších TV obrazovkách. Zaujmou vlastně jenom dvě postavy - Rebin zeť a nová manželka jejího bývalého manžela. Sice už nevím jak se přesně tyto postavy jmenují, ale vím, že jenom ony dokázaly na mé tváří vyloudit lehký úsměv. 40% ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Takových rodinných sitcomů je prostě už hrozná řada a já už jsem si oblíbil jiné. Tento kousek nenabízí nic nového snad jen nové postavy toť vše. ()

Reklama

Reklama