Reklama

Reklama

Premiér


Epizoda 2 (E02)

(epizoda)

Recenze (12)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak šme premiér milášku z prvního dílu se definitivně potvrdilo zde. Soukup plká píčoviny se Soukupem (Divišem) a Glum tiše závidí. Do ohně Mount Doom s tebou, ty megalomanská mrdko. Třetí díl už nedám. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, jako kdyby Soukupovi ruplo v bedně. Nebo vůbec nechápe, co znamená točil sitcom. Nebo nechápe vůbec nic. Dost dobře je možné, že platí všechny tři možnosti, protože Soukup očividně jen paběrkuje nad tím, jak on je ten nejlepší člověk pod sluncem. Zase musím přiznat, že se u toho hodně nasměju. Něco takového by se totiž neodvážil uvést na televizní obrazovky žádný racionálně uvažující člověk. V prvním díle jsem měl podezření, ale teď je to jasné – Soukup si myslí, že je bůh. Kdo jiný by onanoval nad svou nadřazeností do takové míry, že by hrál moderátora talkshow (ředitele televize) a zároveň hosta (premiéra republiky) v jedné osobě? Neví někdo, jestli Soukup není kámoš s Breenem? ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaromír Soukup dělající rozhovor s premiérem Divišem hraným Jaromírem Soukupem je honění vlastního ega tak, že snad na to ani není porno kategorie. A scéna "Mám rád televizi..." je jen taková milostná předehra. Tolik ke kritice s(hr)exuální výchovy. A konec mluvení do kamery alá House of Cards? To už je jen taková třešnička na dortu. ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych alespoň před těmi vánocemi nechtěl být tolik zlý a mermomocí chtěl najít na Soukupově onanii něco pozitivního, pochválím postupné otírání se o současné politické kauzy……ale jinak hovno zůstane hovnem i když ho polejete Chanel Coco Mademoiselle Intense. ()

VashCZ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1:55 - "Máte trému?" A dál si poslechněte tu třičtvrtěminutu, jak se projevuje rozdvojená osobnost, která se následně projeví ještě více v v duelu :-D. Pozitiva: Ubíhá to svižněji než díl 1. Tento díl upozorní, že politik může lhát, viz. odkaz na vyhození paní z funkce, co pro něj pracovala jako pro premiéra a vybírala košili na inauguraci, ještě před tím než byl inaugurován, tudíž, ještě nebyl premiérem. No a nebo mluvil pravdu a tím vzniká speciální Cimrmanovský jev. U tohoto seriálu člověk neví. Stejný trash jako předchozí díl, ale koukatelný. 10% ()

Reklama

Reklama