Reklama

Reklama

Premiér


Epizoda 3 (E03)

(epizoda)

Recenze (8)

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z toho cringe festu se pomalu stává "obskurní Sitcom Jaromíra Soukupa". Batulková by se měla už pomalu začít bát. Ještě pár dílů a jediná Marcelka, na kterou si republika za pár let vzpomene bude ta z Libně (nebo odkud vlastně tato umělkyně je). Jestli jsou úniky slavných scén z dalšího dílu pravdivé, máme se příště na co těšit! ()

pytlik...

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rád čtu životopisy slavných, protože doufám, že pokud je budu kopírovat do nejmenších podrobností, dosáhnu úspěchu tak jako oni. Proto piju 50 šálků kafe denně jako Balzac, spím střídavě 2 hodiny denně jako da Vinci (což mi při těch kafích nedělá žádný problém), anebo naopak 20 hodin denně jako matematik de Moivre (to mi po těch kafích naopak problém dělá). Jím jedno a to samé jídlo po mnoho týdnů jako Jobs, abych nesmrděl, proháním velmi mladé holky, nejlépe panny, jako Chaplin, ale přes veškerou snahu furt nic, netopím se v milionech a ani o mně nikdo neví, s výjimkou mravnostního oddělení policie ČR. Konečně mi došlo, čím to je – mířím moc vysoko. Chce to začít po postupných krůčcích, např. nejdřív se stát úspěšným politikem v naší republice, což moc náročné není, a teprve pak vylepšit teorii relativity. Takže jsem začal sledovat tenhle seriál Premiér a píšu si: 1. nosit na spaní stále stejné triko GAP. 2. po probuzení minimálně 5 minut vést rozšafný monolog o tom, jak jsme premiér a co teď. 3. při rozhovorech hodně mrkat a těkat s očima všude kolem, vyhýbat se pohledu do očí protistrany. To mi přijde obzvlášť fikané, protože podle psychologů to dělají lidé zlí, s nečestnými úmysly. Protistrana tuhle teorii určitě zná taky, takže má z nás strach a přistoupí na cokoli, co jí navrhneme, jen aby od nás měla pokoj. 4. Nikdy nechodit na Barrandov k Soukupovi do Duelu, protože ten svým bystrozrakem člověka hned prohlédne a rozebere na součástky, jak předvedl v předchozím dílu sám na sobě. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále nechápu to mluvení sám pro sebe. Třeba ve Vlku z Wall Street bylo mluvení do kamery, PRO DIVÁKY. Ale tady Soukup mluví jen sám pro sebe a vypadá to, že trpí samomluvou. Kancelář Blaník bývá často různými intelektuálními kritiky kritizován za to, že jde jen o reference na současné události a ne o politickou satiru, což je pravda zhruba na půl. Ano v Blaníkovi je často referenčí humor - např.: při hovorech s politiky, ale zároveň se tam objevuje i hlubší kritika a reference často vedou někam v příběhu epizody. Taky jsou tam postavy. Premiér postavy nemá, má jen reference (které nejsou humor - Xaver existuje, ale není tak dobrý jako Soukup, časopis DESPEKT místo RESPEKT haha) a vtipy pro seniory (BOOMER levels of HUMOR: -"No a co se stalo manželce?" -"Řekla, že do hospody mohu jít jen přes její mrtvolu." - "Takže jí zabil?" MUH WIFE). Reference nikam nevedou, jen se zmíní a jede se dál. Vlastně většina scén nikam nevede. O příběhu nejde mluvit - ten se objevuje v epizodách snad ve dvouch větách. Je to jen Soukupův Soapbox, aby si zanadával na ČT, Kalouska, extrémního starostu a na další věci, které nemá rád. I přesto však (aspoň myslím) chce mírně kritizovat politika, kterého hraje, což však nedává smysl, jelikož hraje převážně SÁM SEBE a ukazuje SVOJE NÁZORY. Další věc je napsání všech epizod, aby říkali o mistru S., že je super, génius, skvělý, což jen ukazuje celý ten egoismus tohodle pořadu. S touhle epizodou se všechno ještě více rozpadá díky naprosto strašnému střihu a zmateného kameramana. TAHLE EPIZODA NEMÁ PŘÍBĚH NIKAM NEVEDE, JSOU TO JEN REFERENCE s humorem, který byl prošlý i v 70. letech (Soukup DOSLOVA převypráví dva staré frky). Těším se, kdy se v pořadu objeví další člověk než Soukup a Marcelka - z promo materiálů vím, že se tak stane, tak doufám, že dřív než později. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už tak absurdní nebylo - Soukup prostě třetí díl předělal na Kauzy Jaromíra Soukupa s několika málo vložkami a jednou ženskou, která jeho názory konstantně chválí. Možná, že tohle bude cíl seriálu - Premiér nakonec bude řešit korupci rešit, aby ukázal , jaké by to bylo, kdyby byl Premíér premiérem. Další už neuvídím - z absurdní podívané je prostě nudná. ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, dal jsem další díl….všechny bobříky sem! Nevím už, co bych doplnil….třetí díl mi splývá s druhým….a s prvním. Snad možná jenom: „Víš co Jardo, di do pr…“. ()

BaronDevil odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno... Prvni dil byl tragedie (tam dostal rovnou cely serial odpad). Druhy dil byl neco tak strasne trapneho a byl jeste o tolik horsi, nez prvni dil, ze jsem se musel i nekolikrat zasmat. Zdaleka ne tomu, ze by tam snad bylo neco vtipneho (kdyz uz jde o sitcom ze ano), ale proste proto, ze jsem v te chvili porad nechapal, jak je mozne udelat jeste neco horsiho nez byl prave prvni dil. Ale treti dil... Latka spadla jeste nize a pokud existuje moznost, priblizit se absolutni nule na limitni vzdalenost, tohle veledilo k tomu na razne nakroceno. U tretiho dilu uz jsem nemel nutkani se zasmat ani jednou, protoze sice pokracuje zdarne v tom, co nastolil druhy dil - tedy byt horsi nez dil predchozi, ale tentokrat jsem uz nebyl tak prekvapen timhle trendem. Noooo... Jestl to ma mit 13 epizod, tak ten posledni dil by mel ziskat zbrojni prukaz pred odvysilanim a EU potazmo NATO by meli zauvazovat nad tim, jestli je vhodne, aby CR mela na svem uzemi zbran hromadneho niceni. Myslim, ze jestli skonci nekdy tenhle televizni kanal (doslova), tak napriklad pan reziser asi nebude stihat odmitat nabidky, vzhledem k jeho filmografii. ()

Reklama

Reklama