Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

HellFire

HellFire (hodnocení, recenze)

Neil Breen by se měl začít bát o svou pozici nejhoršího neuvědomělého tvůrce. Jaromír Soukup mu zdárně šlape na paty!

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Nějakej týpek viděl všechny díly a ještě z toho všeho udělal sestřih na Youtube :-) 

na příspěvěk reagoval janejo

Lubos_Mrdlo

Lubos_Mrdlo (hodnocení, recenze)

Nevím co proti tomu všichni mají, mě se to líbí, je to velmi vtipné. Jen mi vadí že každý díl je jinak dlouhý, některý má 10 minut jiný zase 25 minut. Díly by měli být přibližně stejně dlouhé. ...... 90%

michalsz

michalsz (hodnocení, recenze)

Viděl jsem asi 5 minut a stačilo to. Větší televizní brak nikdo nevymyslel a asi ani nikdo, tak nadaný jako pan Soukup není, aby vymyslel něco tak strašného.

ChickenPate

ChickenPate (hodnocení, recenze)

Dal jsem 3 díly, právoplatně se můžu označovat za frajera. Zvládnout to je pořádný oříšek.

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Zdá se, že se to lidem přece jen začíná líbit. Z původních 1,7% (druhý den po odvysílání 1. dílu) už to vyšplhalo na 2,3% a zřejmě to nebude konečný výsledek. Ještě půl procenta a spadne to pod Mladé a neklidné.

Ragimiri

Ragimiri (hodnocení, recenze)

paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika

 

Nejsem si zcela jistý, zda člověk z TV Barrandov, který píše obsahy seriálů, pochopil význam slov, která použil. Nebo je to naopak mistr parodie a už obsah pojal jako parodii na druhou.

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Tady si někdo památnou větu "První kolo a hned Premiér!" vyložil hodně svérázně

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

Najde se tu i několik 1 *. I když odpady a pár pětihvězdičkových recesistů převládají. A už to má 2,1%, přitom druhý den po odvysílání prvního dílu bylo doposud nejnižší hodnocení 1,7%. Navíc celkový průměr se pomalu, ale jistě zvyšuje poté, co byly epizody rozděleny, protože u nich už je hodnocení vyšší než 2%. Za chvilku to dotáhne i ty Mladé a neklidné.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Tady to vidím na samé extrémy. Buď dá člověk tomu škváru odpad, nebo pět hvězdiček. Nic mezi tím. :-D

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Tak mě napadá, jestli to tu náhodou čte Soukup (což je docela možné, vhledem k tomu, že je to diskuse k jeho seriálu nebo alespoň původně byla, než se to tu zvrtlo), tak z toho musí mít pořádný mindrák, neboť se jednou něco netočí kolem něj.:-D

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

LOOOL

Na profil mi v posledních dnech čumí vyloženě desítky lidí. což by bylo k něčemu dobré, kdyby alespoň někdo z nich měl na starých VHSkách Memol, Tajemství Selenitů, První polibky, Dívky od vedle nebo Nilse Holgerssona v SK dabingu. Bohužel všichni návštěvníci mého profilu jsou polistopadové zdegenerované amerikanistické ovce, mezi něž patříš i ty. Takže zalez zpátky, odkud jsi se vynořil, trapný multe Castratora či jiné pochybné existence. ČEST PRÁCI!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

Kri-kri

Děkuji, také se tebou už nehodlám zabývat, tímto naší diskuzi uzavírám. Snad jen dodám že jsem se ti podíval na profil a nemohu si pomoci, ale vidím tam náznaky latentní pedofilie...

na příspěvěk reagoval Kri-kri

blatouchm

blatouchm (hodnocení, recenze)

Na youtube byla chvíli část, kdy jeden ze štábu nepoznal, že ještě hrajou a vlezl do záběru, to jako fakt odvysílali? 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

LOOOL

Ty tvoje automobilové příměry jsou mi zcela u prdele, už proto, že autům nerozumím, nikdy jsem žádné neměl a nezajímají mě. K těm dabingům, kde není žalobce, není ani soudce. A znovu opakuji, nevěřím, že by se někdo chtěl soudit o dabing Memol a dalších seriálů z bývalé Premiéry, takže tehdejším zaměstnancům žádné riziko nehrozilo. Byla to jenom jejich sobeckost a laxnost, že ty dabingy nezachránili pro ty, kteří v době jejich vysílání neměli video.

Nemusím být expert na dabing, abych jasně nepoznal rozdíl mezi Císlerem a Meisselem. Ten barrandovský dabing je příšerný (stačí porovnat počet dabérů u nového a starého dabingu) a mimo dabingové ignoranty nevím o nikom, kdo by jej upřednostňoval před původním z roku 1988.

Proč bych chodil na SNB hlásit, co za černé kšefty se dějí ve veřejnoprávní televizi? Žádné seriály bych tím beztak nezískal. Svoji ohlašovací povinnost splňuji už tím, že to píšu veřejně na internetu a ať si s tím každý naloží jak chce.

Víc se s tebou nehodlám zabývat, beztak jsi jen mult někoho z dlouhodobějších uživatelů. Jdi si čumět na ty svoje americké komerční sračky, kterých jsou plné všechny televize a mně dej svátek. Kdyby pro mě v TV dávali tolik co pro amerikanistické ovce, rozhodně bych neztrácel čas těmito sáhodlouhými debatami.

na příspěvěk reagoval LOOOL

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

Kri-kri

Šmoulové je animovaný seriál určený pro děti. Předpokládám že tvoří výrazně více než 90% sledujících. Oni nechodí na dabingforum a novější dabing je pro ně atraktivnější než ten starý vychvalovaný experty přes dabing na dabingforu. To je prostě fakt. Časy se mění...

Ke krádeži, krádež by to samozřejmě byla. Majitel si duševní vlastnictví koupil a rozhoduje co se s ním bude dít. Nikdo nemá právo tu věc zadarmo ukrást. Jestli by se to dostalo k soudu je věc jiná i když ne nereálná, kámoš právník si také potřebuje přivydělat.. Příklad ze života: pokud budeš vybírat popelnice na elektroodpad tak je to také krádež, i když ty věci lidé vyhodili. Pokud by zařízení z popelnice chtěl dále prodat (jako zařízení, ne odpad) subjekt který elektroodpad vybírá hrozí mu pouta až 50 miliónů Kč.

Ano, tvrdím že ty seriály by nezajímali tolik lidí aby je pustila nějaká televize do vysílání, protože by na nich prodělala. Trabant už žádná automobilka také vyrábět nebude.

Pokud víš že se z archivu ČT kradou nějaká díla tak máš oznamovací povinnost tak jdi na policii. ;-)

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

LOOOL

Ty jsi buď provokatér nebo neskutečný vtipálek. Takže barrandovský dabing Šmoulů je podle tebe kvalitnější, než ten původní z ČST? Na to ti už vážně nemám co říct a je fakt, že tady na ČSFD se pohyabují větěšinou tací, kterým je kvlaita dabingu u prdele. Zkus toto třeba nadhodit na Dabingforu, uvidíme, jestli tam s tebou někdo bude souhlasit.

a co se týče dabingu určeného ke skartaci, kdyby si zaměstnanci udělali kopie, nebyla by to žádná krádež. Ten dabing byl stejně určen ke zničení, tudíž už by ho na žádné TV stanici nikdy nevysílali, nebyl by vydáván na DVD ani jinak by z něj majitel televize neměl žádný zisk. A co je oficiálně zničeno, to by se jako krádež rozhodně nevyšetřovalo, kdyby se pak šířila kopie. Kdo by to jako podle tebe žaloval? Myslíš si, že by se někdo chtěl soudit o to, že pár jedinců si zachránilo dabingy Malé Memol, Prvních polibků, Dívek od vedle a dalších téměř neznámých seriálů? Sám tvrdíš, že tyto seriály by dneska nikoho nezajímaly a přitom by podle tebe byly předmětem soudního sporu?

Mimochodem, že se z archivu kradou zahraniční seriály a prodávají se za vysoké sumy se tu už nějakou dobu děje. Jeden bývalý zaměstnanec ČT takto vynesl z archivu několik seriálů a filmů a prodával je. Zdejší užvital Evzeni1 má přímo od něj načerno koupený kompletní seriál Sport Billy v CZ dabingu. Tak mi tu přestaň kázat o zákazech šíření dabingů a jejich prodeje. Když se tak může dít se seriály, které stále v archivech televizí (dokonce těch veřejnoprávních) jsou a tudíž mohou být stále komerčně využity, tak záchrana dabingů z bývalé Premiéry by proti tomu byla neškodná brnkačka. Jen by se někomu muselo chtít.

na příspěvěk reagoval LOOOL

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

Kri-kri

Hele Kikiriky máš to trochu popletené. Majitel primy s ten archiv koupil a zaplatil. Dabingy byla jeho věc a on si s ní může dělat co chce. Pokud by si zaměstnanci udělali kopie a pak je prodávali tak by porušili autorská práva, což je normální krádež. A popravdě ČST dabing je byl pěkně na píču. Stačí se podívat například na https://www.csfd.cz/film/4608-cest-rodiny-prizziu/ který se často vysílá se starým dabingem, a dabing z roku 87 ten film dost degraduje. A že ten dabing maže někdo jiný než ten kdo ho vyrobil? No to tak bývá, když dám sešrotovat auto tak to taky rozebere nějaký ci*án a nebude ho rozebírat němec co ho před 15 lety vyrobil... Úvaha o šetření na dabingu tím že si od někoho koupím novější ač mám starý v archivu je také celkem mimo, nemyslíš? Prostě použijí novější verzi, protože je kvalitnější. A jak víš že platím koncesionářské poplatky? :D

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

LOOOL

Ty dabingy nikdy nezničili přímo ti, co je nechali vyrobit. Dabingy seriálů z bývalé Premiéry smazalo nové vedení té stanice, když ji převzali a přejmenovali na Primu. Totéž se dělo v ČT, tam zase nové vedení nechalo smazat dabingy z dob federativní ČST. Takže ani v jednom případě nebyl výrobce dabingu totožný s tím cenzorským zmrdem, co to nechal zničit. Navíc kapitalisté rádi osočují komunisty za cenzuru nebo že některé filmy / seriály zakázali, uzavřeli do trezoru nebo rovnou zničili. Jenže za 40 let socialismu nebylo z archivů zničeno tolik materiálu, jako v divokých mafiánských devadesátých letech. Taky mě sere, že jak zaměstnanci primitivní Primy, tak ČT byli takoví sobečtí hajzlové, že když už dostali od amerikanistického vedení příkaz zničit dabingy zahraničních seriálů, že si neudělali pro sebe záložní kopie. Pak to mohli zájemcům třeba prodávat, jistě by se jich našlo dost, co by rádi zaplatili, aby některý z těch seriálů v CZ dabingu sehnali. A co je největší paradox, že té "veřejnoprávní" Kavárenské televizi z Kavčích hor všichni ještě rádi každý měsíc odevzdáváte povinné výpalné. A za co vlastně? Že v posledních letech protáčejí furt dokola pár vybraných seriálů jako na kolovrátku (zřejmě to pochytili od Primy, která se takto chová už 20 let) nebo že je přebírají dokonce od TV Barrandov včetně barrandovského dabingu? Ani ty Šmouly nejsou ty laxní svině z ČT schopni odvysílat ve svém původním ČST dabingu z roku 1988, přestože ho stále mají komplet ve svém archivu a většinu těch starých dílů vysílají s tím novým barrandovským dabingem. Holt musejí ušetřit na dabingu, když mají od pražské kavárny nařízeno vyprodukovat alespoň jeden propagandistický antikomunistický film či seriál ročně a běda, jak nesplní plán.

na příspěvěk reagoval LOOOL

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

Kri-kri

Protože se doba změnila a lidé na tohle prostě koukat nebudou. Alespoň ne v takovém počtu aby to bylo rentabilní. Na Barrandově to nemá absolutně žádnou šanci vzhledem k složení jejich diváků, které jsem popsal v předešlém příspěvku. Ostatně ten kdo v televizi sestavuje program bude dobře vědět co má jakou potenciální sledovanost. K těm pořadům budou mít podrobná data o sledovanosti z jiných zemí a dobře si to spočítají pokud přihlédnou k národním preferencím a složení své divácké základny...

Pořád tady omíláš jak kapitalisté smazali dabing  těm tvým skvostům... A kdo ten dabing udělal? Soudruzi komunisti v NDR? To asi ne že. Takže pokud si někdo smaže dabing ve svém archivu, za který ještě víceméně zaplatil, tak je to jeho věc, nemyslíš?

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

a ty mu rozumíš ? Já jen, že jsi tady psal že Čínské peníze nikomu nesmrdí, já oponoval že Hřibovi jo, ty si ho pak začal urážet, a najednou já obchoduji s nacistickým Německem.Nevím, jestli to víš, ale nacistické Německo se už dávno rozpadlo. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

topi80

Nevím proč zmiňuješ zrovna Jacka Holborna mezi dlouho nevysílané seriály? Asi před deseti lety ho vysílali na ČT v rámci nedělního ranního bloku a taky vyšel na DVD, takže o nějaké dlouhodobé diskriminaci u něj nemůže být ani řeč. Je plno jiných seriálů, které ČT nevytáhla z archivu od začátku 90. let a mnohé i proto, že už je v tom archivu ani nemají a smazali je. Kde bereš to přesvědčení, že na Opičího krále by se dneska nikdo nedíval? Od roku 2005 je naštěstí komplet k sehnání, plno lidí ho má ve filmotéce a už nějakou dobu jsou jednotlivé díly na Youtube a není problém se přesvědčit, kolik to mělo shlédnutí. Na to, že v TV neběžel od roku 1993 je jeho popularita u českých diváků docela vysoká. Co se Heleny týče, divil by ses, kolik lidí mě za ty roky žádalo o její poskytnutí.

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Opičí král a Helena a její chlapci byly ujetosti, ale na jedno použití, na to by dnes nekoukal asi vůbec nikdo (i když Opičí král měl své kouzlo). Ale docela je mi líto, že se kdesi v archivech válí dobrodružné seriály typu Silverův návrat na ostrov pokladů, Jack Holborn, Goro bílý pes a podobné. Když se kouknu do večerního programu na 18 stanic (nebo kolik jich mám)  tak tohle by byly atraktivní položky a myslím, že by si dokázaly najít cestu i k mladším divákům. 

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

LOOOL

A jak můžeš vědět, co by mělo jakou sledovanost, když ty mnou požadované seriály na našich obrazovkách už neběžely 20 - 25 let? A v době, kdy se vysílali se těžko dala změřit jejich sledovanost. Navíc většina z nich běžela na Premiéře, která sama o sobě měla velmi malé pokrytí a plno lidí ji nechytlo, to je pak velmi jednoduché až alibistické říct, že ty seriály z Premiéry nikdo nezná. Mimochodem, anime seriály ze 70. a 80. let mají všude ve světě (Francie, Itálie, Německo, Rakousko, Španělsko, Holandsko, Rusko, dokonce i v arabských zemích) velikou oblibu, vysílají se tam v TV a vydávají na DVD. To akorát u nás jich pár z nich v letech 94-97 odvysílali na Premiéře a pak je s nimi definitivní utrum, nahradili je komerční sračky pro debily typu Pokémon. A i dabing těch pár kvalitních seriálů z bývalé Premiéry kapitalistické cenzorské kurvy z Primy nechali nenávratně zničit. Takže výsledek je takový, že já sice už nikdy neseženu Memol nebo První polibky v CZ dabingu, ale stejně tak ti, co by chtěli po mně Helenu, Candy a jiné vzácnosti z 90. let se jich nedočkají. Ať je taky na světě nějaká spravedlnost.

na příspěvěk reagoval LOOOL

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

Kri-kri

Tak si ty pořady kup a neotravuj. Pravděpodobně je to taková "úzkoprofilovka" že by si to na sebe nevydělalo. Televize funguje na komerčním základu, asi těžko bude vysílat něco co bude mít malou sledovanost a tím pádem to na sebe nevydělá. Jiná situace byla těsně po revoluci kdy divák hltal jakoukoliv sračku a jiná je teď. Konkrétně Barrandov je televize pro důchodce s vymytým mozkem. Myslíš že se oni budou koukat na opičího krále (seriálová verze), Helenu a její chlapce, nebo anime z 80 let? Můžeš zavolat nebo napsat šéfovi https://www.csfd.cz/film/726380-volejte-a-piste-sefovi/ a zeptat se ho jestli to budou vysílat. Jo aha on v tom pořadů řeší pouze politické sračky a jede svou vymejvárnu, no tak nic...

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Croft

U mě to je především o těch seriálech, jiné aspekty mě nezajímají, A ono to vlastně o těch seriálech je u všech, i když si to neuvědomují. Vem si třeba zdejší amerikanistické ovce, kdyby jim rázem na všech CZ / SK TV stanicích přestali vysílat ty jejich oblíbené hovadiny a namísto nich do vysílání nasadili pouze čínské seriály o Opičím králi, francouzské sitcomy typu Helena a její chlapci a staré Anime seriály z 80. let, co běžely na Premiéře? A kdyby takový stav přetrvával třeba deset, nebo i dvacet let v kuse? Nepochybuji, že by začali nadávat na stávající režim a chtěli zpátky ten, který je zásoboval jejich oblíbenými seriály. To by pak taky z vysoka srali na nějaké politické nebo jiné důvody, mermomocí by chtěli zpátky dobu, která jim poskytovala jejich preferovanou televizní zábavu. Jenže oni to na rozdíl ode mě nezažili a proto nikdy nepochopí, jaké to je být víc jak dvě desetiletí nejdiskriminovanější divák v republice.:-/

na příspěvěk reagoval LOOOL

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Kri-kri

Samozřejmě jen o skvelych serialech to není. Když někdo napíše zlati ještě to neznamená že je jejich příznivec nebo že je volí že jak si tihle joudove asi mysli. :)

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Tigran

TOP, to jsi napsal přesně. Jdi si obdivovat tunelářské zloděje z TOP09 a děkuj jim, že všechny české TV stanice zásobují od rána do noci tvýma oblíbenýma americkýma komerčníma sračkama, mnohdy protáčenými už čtvrt století v kuse, stále dokola jako kolovrátek. Já to štěstí, aby tento režim vyhověl mému seriálovému vkusu nemám!:-/ Komunisté koupili Opičího krále, Strašidelnou školu, Randalla a Hopkirka, Silase, Horký vítr, Co přináší řeka, Gora bílého psa, Šmouly s geniálním původním ČST dabingem a plno dalších retro seriálů, to je nepopiratelný fakt. Rozhodně nečekej, že je za to budu nenávidět.

na příspěvěk reagoval Croft, dr.horrible

Tigran

Tigran (hodnocení, recenze)

"Zlatí komunisti" - Jo, tak to je TOP. To pro mě znamená, že nemá smysl se dál o něčem bavit. Sbohem! :D

na příspěvěk reagoval Kri-kri, Croft

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Croft

Přesně, zlatí komunisti. To bylo keců, že před listopadem byly v obchodech prázdné regály a banány nebyly k sehnání. A jak jsme na tom po třiceti letech od předání moci? Dneska jsem byl na nákupu v Lídlu a oni tam vůbec nevedou kostkový cukr! Taková základní potravina a neseženeš ji ani v supermarketu druhého největšího města v republice! No, kurva, kde to jsme?!

na příspěvěk reagoval Croft

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Elektronický koncentráky v ussaeli (fema etc) mu (jim) ale nevadi...co trena takovy amazon kde se pomalu ani nevychcijes. Zlati komancove :) pokkrytci..

na příspěvěk reagoval Kri-kri

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

né neskloubili, já měl vstupenku zdarma a ještě ji mám, byla to moje první vstupenka do kina, kterou sem dostal zadarmo a to už je velká věc. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama