Premiér

(seriál)
Komedie
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně hodně bolelo. Nečekal jsem totiž, že žumpa Soukup TV přijde ještě s něčím horším, než je "Talk show Jiřího Ovčáčka". Nicméně Jaromírek Soukupů se pochlapil a naservíroval nám Premiéra, což je naprostý odpad všech odpadů, v němž je morální dno překonáváno s každou další vteřinou. Proč PROBOHA tak příšerný kanál až po okraj naplněný smradlavou břečkou ještě pořád existuje?! ()

BS

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodceňovanějších (možná dokonce nejpodceňovanější) tvůrců současné kvalitní televizní zábavy, dokázal opět svoji nadčasovost. Nikdo další v českých zemích pravděpodobně není schopen tak bravurně a s nadhledem, který úspěšně skrývá, aby nechal diváka navnaděného do poslední chvíle, komentovat a parafrázovat současnou socio-ekonomickou situaci naší země. Zvolený žánr situační komedie autorovi umožňuje nastavit zrcadlo společnosti a otevřít debatu o stavu demokracie v zemi, potažmo i v Evropě. Bedlivému divákovi jistě neunikne ani to, že autor reflektuje světovou politiku a na všechna témata nahlíží i z globálního úhlu pohledu, to všechno ale tak, aby to bylo pochopitelné i pro diváka, který se v mezinárodní politice neorientuje. Velkou devizou seriálu je pak jeho faktická realističnost a správnost, důraz na detail a propracovaná výprava. Všechno je zobrazeno tak, jak to ve skutečnosti v politice chodí a jak to je. Postava hlavního hrdiny je brilantně napsaná, míchá v sobě charakterové vlastnosti několika posledních českých premiérů a i zahraničních hlav států a politiků. Herecký výkon Jaromíra Soukupa je opět na úrovni, někdy by se mohlo zdát, že trochu přehrává, ale to je vzhledem k nastavenému žánru snad i podmínkou. Je vidět, že pan Soukup je muž mnoha talentů a má potenciál stát se hercem na kterého budeme dlouho vzpomínat. Jeho kariéra připomíná tu pánů jako jsou Reagan nebo Zelenskyj, kteří dokázali herecké zkušenosti překlopit i do reálné politiky. Pan Soukup se pro to evidentně narodil. Soukup 2023. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem downy rozmazávat po sobě hovna, viděl jsem šukat invalidní geronty s mnohočetnými amputacemi, viděl jsem bezdomovce vylizovat si podpaždí, viděl jsem anální prolaps po ruptuře konečníku, viděl jsem hnisavé periproktální píštěle, viděl jsem plnou nádobu na biooodpad z potratové kliniky, viděl jsem mokvající bércové vředy, čerstvě vychrchlaný tuberácký hlen, Petriho misku s ebolou, fekální porno s hrochy a hnijící mrtvolu, vytaženou po měsíci z kanalizační jímky, tudíž jsem do toho šel bez bázně a hany. Teď mám strašný strach, že jsem z toho dostal rakovinu, a zmítá mnou kompulzivní chuť narvat si do uší pletací jehlice a do očí vývrtku, abych už nikdy nemusel vstřebávat podobné audiovizuální trauma. Díky, slizký pičusi! Skvělá práce a dokonalá ukázka toho, jak hluboko do žumpy může egoistický tupec bez špetky soudnosti, vkusu a sebereflexe až klesnout, po níž ti nezůstal téměř žádný stín k překročení. Teď už ti k absolutnímu věhlasu zbývá snad jen na TV Lopattov v přímém přenosu vykouřit koně v pořadu Hipoterapie Jaromíra Soukupa. *** DOPLŇĚNÍ: Po druhém díle se to stalo snad virulentnějším než meningitida dosud největšího potrata českého audiovizuálního teroru - Mishy a Tvítr je plný nadšených reakcí našich i světových celeryt. Byla by škoda se o ně nepodělit. - Sylvia Saint: OMFG, WOW! I have never seen such an enormous dick in my entire career! #SpringPeaceMonsterCock Abdul Rahman Yasin: Soukupu Akbar. No need to bomb them anymore. They are so able to terrorize themselves up to extinction, Inshallah. Let’s fuck some sheep and just wait. #10/9=LowCost9/11 Paris Hilton: Thx, Mr. Sprynkpiss, finelly they stup callink mee the stewpid cant! #NoMoreDumbBitch Misha: Áj plej poukémon gou évrydej, Áj plej poukémon gou … #SingWithMeDaddy Endy Babitch: Ani po tomto neodstúpim, hoci to moji voliči milujú! #SJardomNaMotyle ()

NinonL

všechny recenze uživatele

Nechápu ty hysterické a zamindrákované odpady. Seriál Premiér, který vysílá TV Barrandov, je docela fajn. Zábavný, chvílemi hodně podobný aktuálnímu dění. Nejvíce se mi líbil pan generální ředitel Soukup v pyžamu. Na roli premiéra se výborně hodí, protože je velmi charismatický a dá se říct i atraktivní. Na rozdíl od premiérů, které jsme v dosavadních vládách měli. Takový Sobotka, Kočárník, Paroubek, Tošovský nebo Gross, to byla zkrátka ubohost. Se seriálem Premiér jsem velmi spokojená a děkuji za něj TV Barrandov. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom ,čo som videl Kameňáka som si ani nepredstavoval ,že by niekto dokázal vymyslieť ešte účinejšiu sebapoškodzovaciu praktiku. No a potom prišiel Jaromír Soukup a.k.a najhoršie rozpravajúci moderátor ,šéf a teraz herec. Po seriálu Sousedé som fakt nedúfal ,že sa nájde ešte väčsie dno ,ale evidentne Soukupovi vadilo ,že ešte nemá seriál ,ktorý by mu celý patril. A tak sa rozhodol spraviť nízkrozpočtový seriál na úrovni prvého stupňa základnej školy s amatérskymi praktickými efektami a s ukradnutými zábermi. O vyjadrovaní a o slovoslede Jaromíra Soukupa tu ani hovoriť nemusím. Začiatkom roka k nám prišiel seriál Chernobyl a ten dokázal dominovať najvyššie priečky na ČSFD a teraz konečne dostal konkurenciu ,ktorá mu konkuruje ,ale na opačnej strane rebríčkov. Ak sa radi mučíte alebo radi trpíte pri pozeraní "kvalitnej" Slovenskej a Českej kinematografie ani tak neodporúčam zhliadnuť. Ja osobne som nedokázal dopozerať ani prvú epizódu. Oficiálne prehlasujem seriál Premiér ako najľahší Try Not To Laugh Challenege a zároveň ako najťahší Try Not To Kill Yourself Challenge. 0% - Som fakt zvedavý ako dlho bude trvať kým Soukupovi začne vadiť ,že s ním v seriáli je aj niekto iný a všetkých nevyhodí. ()

• Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)