Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (687)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dostala mě už jenom ta hrůzná znělka s poskakujícími písmeny. A to, co přišlo pak, bylo ještě bizarnější. Narcis Soukup prostě našel ještě hlubší dno, něž ve kterém doteď byl a vytvořil sitcom, ve kterém samozřejmě hraje (a to naprosto příšerně a amatérsky) hlavní roli nově zvoleného premiéra a aby nikdo nezastínil jeho génia, ostatní role v tomto seriálu jsou obsazeny lidmi, co hrají ještě hůř než on, a to je co říct. Režii si na starost vzal Marek Benda, který už pro Barrandov vytvořil jeden "skvělý" seriál Sousedé, u scénáře bych se vsadil, že si je píše Soukup sám a kameru obstaral ten šikovný člověk, co dělal kameru u Bezdružic. Viděl jsem zatím jenom první díl - celý, podotýkám - a bylo to strašně amatérské, vtipy a obecně humor tu vůbec nefungoval a za celých 20 minut se tam vůbec nic nestalo, jenom Soukupa zvolili premiérem. No prostě skvost. Ale zase na druhou stranu, je to tak hrozné, že chci vidět další díly, abych viděl, co se tam proboha bude dít dál. 1* ()

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

První sitkom a hned Premiér. ___ Ty si to představuješ jak Soukup politiku (ti odvážnější použijí oficiální anotaci Barrandova "politickou satiru"). ___ Přemýšlím nakolik žije pan Soukup v iluzi, že je českým Davidem Frostem a nakolik se jedná o precizní marketing Bannonovského střihu: kavárna ovládá čsfd, já vám to říkal, budou nás chtít zakázat jako FOX news. ___ Pan Soukup určitě zamotává hlavu i profesorům mediální tvorby, protože toto již nelze pouze zařadit do kolonky bizár u sitkomu či seriálu, toto je úplně nový formát, který bych zařadil kamsi pod politické pásmo Jaromíra Soukupa. A prosím ať pan Soukup nezůstává při zemi a rovnou přejmenuje celou stanici dle svého jména. A né pane Foldyno. Já Soukupa neporodil. ()

Reklama

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí tak jednou za půl roku zběžně juknout, jakou další show si na nás Jarouš připravil, a je hned jasný, že horší už to s ním být nemůže, že jo? Ale kdepak, kdepak. Ten kluk jeden vyčuraná je tak hustej, že se vždycky zvedne ze dna a pak začne hrabat a hrabat, aby to dno posunul ještě trochu hlouběji. Co na to říct? Možná má specifický talent. Možná se nám tu prochází další Ed Wood. Nebo aspoň Tommy Wiseau. Každopádně pokud existuje peklo, tak Premiéra tam budou pořád dokola pouštět těm největším hříšníkům. Stačí první cca minuta a máte chuť si prohnat hlavu kulí. A to má tahle opičárna přes dvacet minut. Dvacet minut zjevně nepřipravenýho egocentrickýho opičáka, kterýho sem tam doplní někdo podobně zoufalej. Jardo, Jarouši, ty pí*o vypatlaná, smradlavá, tys to dokázal!!! Prase! ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Tak budu asi za debila !! Ale to je těžká věc.. Protože tam je těžká konkurence.." Padesát bezkonkurenčních odstínů šedi Járy Soukupa.. Těžko hodnotit sitcom, když tahle neskutečná šmíra skutečně spíš připomíná soft, akoli tohle je hodně hardcore, gay porno s onanistickými monology.. Soukup očividně sjíždí piko na lyžích, protože tohle už nelze nazvat ani obsesívní exhibicí těžce psychicky nemocného muže, tohle je regulérní volání o pomoc.. Edwoodovsky povšechně zoufalé řemeslo, nad nímž se však nedá ani pousmát.. Premiér raději nemá ani titulky, a já rozhodně nemám sílu na další epizodu.. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle už ani kategorie odpad nestačí, protože ta je pro Ordinace, Modré kódy, komedie Zdeňka Trošky nebo všechny ostatní výtvory Jaromíra Soukupa. Tohle je ještě mnohem, mnohem horší, než odpad a vše výše jmenované. Nějak jsem proklikal celý díl a nevím, jestli chci dřív blejt nebo spáchat harakiri. Celý seriál začíná dliouhým monologem pana premiéra, později se v něm objeví hned dvě (!) herečky, co nejsou Jaromír Soukup a jediné pozitivní je, že Soukup nehraje sebe, ale jmenuje se Pavel Diviš. Jen mně mrzí, že tam není nahraný smích publika, protože jsem vůbec nemohl přijít na to, kde se mám smát. Ve výsledku je úplně jedno, zda Soukup "moderuje" nebo "hraje", protože v obou polohách je úplně stejně špatný a mele stejný debility. Rozdíl je jen v tom, že tady o sobě velice často mluví v množném čísle. A právě to je možná největší důkaz jeho superega. - všechny záporné hodnoty. Tentokrát to níž už OPRAVDU nejde. Dále by mně zajímalo, co si Jaromír Soukup představuje pod pojmem sitcom. Protože nejen, že to samozřejmě není com, ale ona tam chybí i jakákoliv sit. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama