Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se po jejím příteli Sergejovi slehne zem poté, co získá novou práci v tajuplné divizi rozvoje společnosti Amaya, softwarová inženýrka Lily pojme podezření, že jeho zmizení možná není tak jednoznačné, jak se na první pohled zdá. (HBO Europe)

Recenze (16)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujalo...velmi. High-tech "silicon-valey", zvlastna divizia, "tajomny kod", podla vsetkeho zalubeny vyskumnik s vedlajsou agendou, predvidanie jeho krokov, zrejme uprimny smutok tych, co ho upratali a ich nic nehovoriace "filozoficke" rozhovory. Nuz som zvedavy. Zaverecna zvlastna hudba len podtrhla to wtf rozpolozenie. ....boli zaznamy kamier manipulovane? Cele je to o kvantovom vyskume...zeby "parallel universe". ;) Dobre sa ohladom toho spekuluje. Kazdopadne dufam, ze v dalsom dieli sa cosi "osvetli", aby divak netapal az po posledny diel. To by som si neprial. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hard core fanúšikovia Alexa Garlanda sa budú pri tomto pilote rozplývať nadšením. Nadväzuje skôr na Ex Machina než na Annihilation, pričom nastavené mystérium vás dostane presne tam, kde vás chcel Garland mať. Prostredie Devs je zhmotnený sen všetkých fanúšikov komornejších sci-fi, pričom si scenár hneď v prvom dieli dovolí poriadne sa zahrať s niekým, o kom máme predstavu, že pôjde o hlavnú postavu a tým pádom aj s našimi očakávaniami. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám si první díl jako ochutnávku a to bude vše - jsem si říkal. Pouštím si...a už ani nevím ani přibližně o čem to má být-bude... :-D No, bude to asi pěkná blbost ten kód, co asi jako má obrátit naruby veškeré lidské vědění či představy o existenci jedné reality či osudu ... nebo tak něco, co se možná divák ani nedozví. Ale - i přes divné nevýrazné postavy, pomalé tempo (to bude asi režisérský záměr), tak mne první díl navnadil, že ještě druhý a třetí díl si naservíruji... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Neviem či na to existuje nejaký trailer, no pri pustení som vôbec netušila, do čoho idem. Prvých asi 10 minút mi hlavou bežalo len wtf, wtf, wtf. Nie že by sa dialo niečo pozoruhodné, len... vôbec nedávalo zmysel, čo to vlastne sledujem. Potom chvíľu áno... a skončilo to zase pri nie. A ten pocit sa mi neveľmi páčil. Plus je to pomaličké, viac vizuálne atmosferické než dejové, a väčšina postáv je taká ňáka nijaká. Dôsledok: Neejdem to sledovať. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Garlandův styl se mi líbí a s výjimkou Anihilace jsem si užil jak 28 dní poté, tak Sunshine, Dreda, nebo Ex Machine. Takže mě zvěsti o autorském seriálu potěšíly a hned jsem se po něm vrhl. Po prvním díle těžko soudit, ale zatím to vypadá, že se Garland nikam neposunul, stále se zaobírá hledáním alternativy, nebo upgrade k víře v boha, nebo naopak k jeho popírání. Snaží se najít vzorec. A jde na to opět přes UI...možná do toho zamontuje i něco jiného, ale neobejde se to bez filozofických úvah, které jsou na hraně seriálové zábavy. Vše je navíc podpořeno znepokojivou hudbou i zvuky. A protože je to Garland, může vás ze začátku iritovat, že ve velkém využívá toho, že je divák jako slepice sledující cestičku vysypanou zrním. Je to celé divné, s nepříliš dobrou výpravou a ne úplně sympatickými herci, ale jako celek to působí sevřeně a zvědavost to jistě vzbuzuje. A protože Garland používá opravdu moc dobré zrní...určitě si dojdu až na konec té cestičky. Mám rád přemýšlivá sci-fi, takže po druhém Altered Carbon, Picardovi a jiným mainstreamovkách, je to pro mě příjemná odbočka k "indie", podobně jako byla třeba kdysi OA. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ex Machina i Anihilace mě vcelku bavily, takže na základě pilotního dílu naivně doufám, že si DEVS udrží alespoň tuhle úvodní fazónu. Až další díly řeknou víc - teď je to buď a nebo... ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Děj, který by se vešel do pěti minut a miliontý seriál, u kterého víte, že bude pět sérií klást víc otázek než dávat odpovědí. Proč? Čistě proto, aby se tvářil cool. Jenže tohle bylo originální možná tak když začínal Lost. Špatné herecké výkony navíc taky nepomáhají. ()

fandadofilmu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První nebo pilotní díly bývají od toho, aby diváka upoutaly. V tomto případě jsem se však silně rozmýšlel, jestli si mám ještě vůbec pustit další. Necharismatičtí herci, samé dlouhé nicneříkající záběry, které spíš napovídaly, že zde se "bojovalo" o každou vteřinu. Vše levné, přetažené, v záběru většinou dvě, maximálně tři osoby, spousta záběrů, v nichž není nic zajímavého nebo dokonce vůbec nic, celkové pohledy, příroda, prostě záběry, které nic nestojí. Totálně nudná a nezajímavá slátanina. ()

Reklama

Reklama