Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily požádá bývalého přítele Jamieho o pomoc s vyšetřováním Sergejova zmizení. Začne pochybovat o všem, co o Sergejovi věděla. (HBO Europe)

Recenze (10)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Garlandův styl je přímo hypnotickej, neokoukaní herci prima benefit a dějová nelinearita zas něco, po čem všichni tak moc prahneme. Sedím zatím cenťák nad sofa. Napětím. Ale trochu i kvůli obavě, že se z Devs ve výsledku vyklube tupá americká sračka. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Garland se skrze své postavy vyjadřuje velmi srozumitelně, bez okecávání a scénáristické vaty, kterou by nafukoval minutáž. Přesto se mu daří udržet skvělou atmosféru a i když někdo namítne, že je to celé nějaké divné...tak díky neotřelosti scénáře, civilním/totálně uvěřitelným postavám, zvukům, obrazům i náznakům, si vaši pozornost tvůrci s přehledem udrží. Ten výraz divné, totiž neznamená nic jiného, než ...nemainstreamové, netupé, nenadbíhající IQ průměrného a netrpelivého teenagera. Zatím to Garlandovi žeru i s navijákem a podobně jako jiní, i já velmi doufám, že pointa, závěr...vyznění toho všeho, bude vyvrcholením, nikoliv výtrusem tohoto zatím parádního seriálu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, zaujem prerastol moje ocakavania. Co sme si mnohi mysleli sa potvrdilo. Mnohe otazky sa nezodpovedali, ale dej sa pohol vpred a zaverecna konfrontacia dvoch stran a papier na skle to velmi slusne zaklincovali. Som tiez zvedavy, ci "postavicka" bezdaka na prahu je skutocne len to, co sa javi, alebo sa tiez vykluje niekto zaujimavy. Opat to skoncilo zaujimavou hudbou. Trochu ma irituje ten periodicky otravny vysoky zvuk v deji. Zrejme to ma byt "podpis" tvorcu a pokus o gradaciu. Negraduje, otravuje. Potesilo predvedenie "obrazovky" kvantoveho pocitaca, ci co sme si mali pod tym futuro zrnitymi krystalmi predstavit. ;D Prachaty typek, vyzerajuci ako bezdak a zijuci si v "chaloupke" ma tiez akosi neberie. Uvidime. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak neviem, či sa tu neodkrývajú karty až príliš skoro. Viac menej sa dozvieme, o čo nerdom v Devse ide, ale snáď to bude predsa len komplikovanejšie. No a dozvieme sa aj to, kto bol v skutočnosti Sergei, pričom záverečná scéna súboja telo na telo je tak odfláknutá, že ju mal Garland nechať radšej nakrútiť pomocnému režisérovi. Každopádne sa ide ďalej, rozhodne si nasledujúci dej nechcem nechať utiecť. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama