Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Jamie navštíví Foresta ve snaze najít odpovědi, a Katie představí Lily pravou povahu systému Devs. (HBO Europe)

Recenze (7)

scroochy 

všechny recenze uživatele

Díl dost o ničem. Pokud člověk dával u předchozích epizod pozor, tak se nic nového nedozvěděl. Přišlo mi to jako takové shrnutí dosavadního děje pro pomalejší diváky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá celá stojí na dialógoch. Občas kratších, občas dlhších. A tie sú tak dobre napísané, že ide možno o najlepšiu časť celého seriálu. Informácie smerom k záveru dávajú tušiť, že finále by nám mohlo vytrieť oči a otvoriť ústa najväčším možným spôsobom, len aby to tak skutočne bolo, preto iba tie štyri hviezdy. Inak Devs "tak trochu" začína pripomínať seriál Flashforward, len namiesto celého sveta a časového úseku pol roka tu máme iba zopár postáv a jeden deň... Ale opakujem, rozhodne sa vo finále, o čo v skutočnosti ide. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tato epizoda potvrzuje, že je Garland skvělý scénárista i režisér. Přestože je v ní minimum akce a celá stojí na dialozích, tak se u ní budou nudit jen ti, kterým jede mozek v úsporném režimu. Garland si připravuje cestičku pro finále, které může všechno to dobré šmahem zdevalvovat. Ale pokud se mu podaří přijít s opravdu dobrou pointou...nemusí být originální, stačí když bude "sedět"... vyhoupne se Devs mezi desítku seriálů, které považuju za best of v žánru sci-fi. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nezažil, že by mi něco tak rychle uteklo a to se tam vlastně celou dobu bavili 4 lidi. Díl který stojí jen na dialozích, jenže ty dialogy jsou vážně skvěle napsané. A nemůžu se dočkat finále série. Alex Garland je nadaný tvůrce a v Devs to dokazuje plnou parádou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mna vynikajuca epizoda. Cez rozhovory, zvlastnu noirovu atmosferu a hudobne podfarbenie. A to pri vsetkej jednoduchosti, ktora z toho vyzaruje. Maloktora epizoda napriec vsetkymi serialmi, co som videl, ma nieco tak divacky prijemne. Sadlo mi. ()

Reklama

Reklama