Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečný diel spočiatku priniesol presne očakávaný vývoj, avšak bolo zrejmé, že niečo sa skrátka stane a posunie to dej do nepredvídateľnejších sfér. Ono to začne niekde okolo 28 minúty a až do konca nás potom čaká ešte zopár noviniek. Opäť sa tešte na husto mysterióznu a hypnotickú atmosféru a kto by to bol povedal, že ostávajú aj otvorené dvierka do prípadnej ďalšej série, i keď sa všetko viac menej vyriešilo a zodpovedalo. Za čo majú tvorcovia odo mňa veľké plus k tým štyrom hviezdam. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alex Garland dává zapomenout na zbabranou Anihilaci a zakončuje ve velkém stylu. Zprvu mě iritovalo, že tvůrci pracují ze zjevně chybnými přístupy, ale nakonec vyšlo najevo, že pouze podceňují diváky a chtěli si připravit půdu pro efektní finálové pukrdle. Co se týče časových paradoxů, nebo paralelních světů, dává smysl pouze teorie mnohosvětů/verzování, nebo některé z náboženství. Proto mě to pasivní přijímání Devsem predikované budoucnosti vadilo...zvlášť, když v předchozí epizodě bylo jasně řečeno, že existují verze světů, kde se věci stanou jinak. Nakonec se s tím ale tvůrci popasovali velmi dobře a díky atmosféře a nemožnosti dokázat, že nežijeme v "Matrixu", "Devsu", snu někoho jiného, nebo svém vlastním, není potřeba šťourat a hledat chyby ve scénáři. Já osobně jsem velmi spokojený, tento seriál plně naplňuje označení vědecko-fantastický. Navíc s fresh filozoficko-teologickou příměsí . ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happyend, kinda. Aj keď, čím viac tomu človek rozumie, tým menší happyend (napr 5 kópií mňa súčasne, som to ja? nie = žiadne vzkriesenie, žiadna nesmrteľnosť). Takže nie som veľmi spokojný, nemám rád bad endy kedy moja obľúbená postava umrie, it sucks. ()

Reklama

Reklama