Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V seriálu Devs vyšetřuje mladá softwarová inženýrka Lily Chanová uzavřenou divizi rozvoje svého zaměstnavatele, společnosti špičkových technologií se sídlem v Silicon Valley, která je podle ní zodpovědná za vraždu jejího přítele. (HBO Europe)

Recenze uživatele J*A*S*M k tomuto seriálu (1)

Devs (2020) 

Těšil jsem se moc - protože Alex Garland. A on je z toho nakonec jen takovej protahovanej blábol s příšerným castingem! V první epizodě DEVS sice zvládne zaháčkovat a zaujmout, několik dalších epizod pak ještě vcelku úspěšně trvá iluze, že se v seriálu třeba dokonce i něco stane a o něco půjde. Ale prd. "Mladá softwarová inženýrka Lily Chanová" avizovaná výše v textu HBO je asi nejméně zajímavá hlavní seriálová postava všech dob, a scenáristické tlačení jí do role výjimečné ženy, která dokáže (možná) sama hýbnout dějinami, je neuvěřitelně bizarní a směšné v tom, jak nemá vůbec žádnou oporu v jejích reálných činech. A to samé platí skoro o všem v tomhle seriálu, tváří se to jak něco pomalu božského, přitom tam vůbec nic není! ()

Související novinky

Co nového chystá Alex Garland?

Co nového chystá Alex Garland?

24.01.2022

Režisér a scenárista Alex Garland (Dredd, Ex Machina) má za sebou některé z nejzajímavějších sci-fi projektů posledních let. Jeho režijní prvotina Ex Machina nadchla většinu diváků i kritiků,… (více)

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

07.01.2021

Režisér Ex Machiny nebo Annihilation Alex Garland si zřejmě konečně vybral svůj další projekt. Původně se zdálo, že se filmař po svém posledním seriálovém projektu Devs uchytí v televizi, nakonec… (více)

Reklama

Reklama