Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V seriálu Devs vyšetřuje mladá softwarová inženýrka Lily Chanová uzavřenou divizi rozvoje svého zaměstnavatele, společnosti špičkových technologií se sídlem v Silicon Valley, která je podle ní zodpovědná za vraždu jejího přítele. (HBO Europe)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (1)

Devs (2020) 

Všechno. Uvnitř je všechno. Od jeskyních maleb až po nejmodernější superpočítač na světě. Devs je seriálem, který by si jako dostačující komentář zasloužil spíš něco jako obsáhlou disertační práci, a možná i to by bylo málo. Je to jiný než obyčejná televizní tvorba, hodně jiný. Nebojí se to bejt svým, kašle to na předpoklady, a háže na diváka jednu poetickou scénu za druhou. Režisér vyžaduje, aby s ním obecenstvo spolupracovalo, kromě toho, že se bude bavit mrazivým wtf dějem. Novej zážitek, FX má koule. ()

Související novinky

Co nového chystá Alex Garland?

Co nového chystá Alex Garland?

24.01.2022

Režisér a scenárista Alex Garland (Dredd, Ex Machina) má za sebou některé z nejzajímavějších sci-fi projektů posledních let. Jeho režijní prvotina Ex Machina nadchla většinu diváků i kritiků,… (více)

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

07.01.2021

Režisér Ex Machiny nebo Annihilation Alex Garland si zřejmě konečně vybral svůj další projekt. Původně se zdálo, že se filmař po svém posledním seriálovém projektu Devs uchytí v televizi, nakonec… (více)

Reklama

Reklama