Reklama

Reklama

Sisyfos: Mýtus


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkáza letadla se zdá být neodvratná, ale geniální Han Tche-sul dokáže najít řešení. V roce 2020 se vynoří z budoucnosti Gang So-he. (Netflix)

Recenze (3)

artas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvom dieli mám veľmi rozpačité dojmy. Niektoré momenty zaujímavé, možno aj napínavé, inak ale strašne rozťahané, nesúrodé, zle sa mi udržuje pozornosť, aby som náhodou neprehliadol dôležitý moment, viackrát som sa počas filmu pristihol ako pozerám na čas v zmysle, že "ešte dlho?!" ()

goauld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme opět cestování časem.... Jistý mladý ambiciozní pán Han Tae-sula, zakladatel společnosti Quantum a Time (jaká to náhoda! Quantum a Time, že ;-)) je nadaný matematik, který se nechce smířit se smrtí svého bratra a tudíž vyvine způsob cestovaní časem. Nicméně i to může mít dalekosáhlé následky. První díl je seznamovací, nicméně pokud i následující díly budou takto -roztáhlé- , obávám se, že si počkám až na ten poslední. Je to novinka, která má teď premiéru v Korejské TV a tudíž si VŠICHNI sci-fi dychtiví diváci budou muset počkat na další dil. Jediné co je chválihodné je to, že následný den je vysílán dalůší díl. Takže pokud to bude takhle dál pokračovat, tak alespon nebudu naštván dlouhým čekáním na -nic-. Nicméně, po prvním díle netvrdím, že to nebude zajímavé, ale asiati mají takový "malý problém"..... Moc, a až příliš moc se tam řeší sociální vztahy. Bohužel tento "nešvar" zbytečně pak natahuje děj a pak se bobhužel stane, že na nějaký ten "akční moment" si člověk docela počká. Ještě tomu dám v druhém díle šanci, ale zatím je to slabá trojka..... ()

Reklama

Reklama