Reklama

Reklama

Dokud nás smrt nerozdělí

(seriál)
  • USA Til Death Do Us Part
USA, 2019, 16x43 min

Režie:

Bill Thomas

Hrají:

Ronan Summers (vypravěč), Heike Brunner
(další profese)

Obsahy(1)

1. 22letá touha: Když zdánlivě idylické, 22leté manželství Curta a Donny Thorngrenových skončí vraždou, zjistí detektivové, že manželství ničily dluhy, podvody a drogová závislost.
3. Nestřílet!: V jejich domě je nalezen zastřelený manželský pár. Vyšetřovatelé odhalí bizarní příběh plný drog, ukradených peněz a domácího mazlíčka papouška, který se stane svědkem.
4. Tři výstřely a pauza: Zdánlivě šťastní manželé mají pět dětí a jejich společnému podnikání se daří. Jednoho dne však jejich životy výbušné setkání vyhodí do vzduchu.
5. Zatímco jsi spal: Dr. Mark Wangler a jeho manželka Kathy si žijí svůj sen střední třídy. Ale tahle fasáda padne, když jejich rodinu rozdělí předem promyšlená poprava.
7. díl: Majitelé obytného přívěsu, Jason a Stephanie McClurgovi, prožijí řadu neštěstí, díky nimž je jejich manželství  pod velkým tlakem. Ale nikdo nečekal, že to povede k vraždě.
8. Ovládat, zabít, vymazat: Zdálo, že tento pár bude dokonalý. Po online seznámení se jejich rodiny spojily a strávily spolu hodně šťastných let, ale náhle byli od sebe odtrženi. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama