Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fry stane před soudem za to, že letěl na zapovězenou planetu Omega 3, aby získal všech 79 epizod zakázaného seriálu Star Trek. Ve 23. století totiž kult fanoušků přerostl v plnohodnotné náboženství, které ovládá jednu zemi za druhou... (TV Prima)

Recenze (8)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„You will perform a fan script written by the ultimate Trek fan!“ „You have my fan script?“ „I meant me! MeIllvar's the ultimate fan!“ „Oh, I was confused because the scoreboard says something different.“ ()

MissJ 

všechny recenze uživatele

YES, front row! Až po okraj napěchovaná epizoda shrnující v podstatě všechny stěžejní okamžiky TOS, týkající se nejen obsahu epizod, ale i herců (And when I directed Star Trek V I got a magnificent performance out of me, because I respected me so much!), problémů při natáčení (sdílení scénářů - Look, Captain, Melllvar will help us.) a bůhvíčeho dalšího. Dokonalost! ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by to bylo špatné, ale myslím si, že se téma Star Treku dá z hlediska humoru využít mnohem lépe (viz například Galaxy Quest). Tady mi přišlo, že ho scénáristé využili spíše k tomu, aby si ulehčili práci. ()

Reklama

Reklama