Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Farnsworth sestrojí úžasný vynález. Ale netuší, jaké nedozírné následky to bude mít, když se ho zmocní Fry... (TV Prima)

Recenze (15)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně je škoda, že se Futurama (nejspíš) brzy dočká volného pokračování. Protože takhle milý konec by si zasloužilo mnohem víc seriálů. Epizoda sama o sobě nejen dojemná, ale skrze mnou oblíbené cestování v čase zase až třeskutě vtipná. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné zakončenie. Nejaké zakončenie by som už doprial aj Simpsonovcom. Vo Futurame tvorcovia v najlepšom prestali. Nevravím, že by som nechcel nové diely, ale pokiaľ sa rozhodli Futuramu nadobro ukončiť tak sa hnevať nebudem. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Jestli se takhle dojemného a geniálního zakončení jednou dočkají i Simpsonovi tak budu nejšťastnější člověk na světě. Neskutečný ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem dostal to, na co jsem se těšil celou dobu, co jsem koukal na Futuramu. Fry požádal o ruku a vzal si Leelu. Nic lepšího tu nebylo. Nejlepší díl celého seriálu. Velmi krásný, dojemný a úctyhodný. Teoreticky by se dalo udělat pokračování úplně vpohodě, kdyby tam na konci něco řekli jinak. Ale co už, dalšího pokračování se už asi nedočkáme, ale myslím, že tohle bylo nejlepší zakončení, co mohlo Futuramu a Frye s Leelou potkat. Moc hezké, někdy si to pustím celé znovu :) ()

Polgedney 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý a důstojný konec seriálu, ovšem teď pokaždé když koukám na první díl, nedokážu přestat myslet na to, kolikrát tímhle už prošli, a že už když jsem tento serál viděl poprvé, tak oni tím mohli projít už tisíckrát. ()

Reklama

Reklama