Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (6)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto séria obsahuje len Futur filmy. Ktoré som videl kedysi dávnejšie. Niektoré lepšie, niektoré horšie. To že to dali do seriálovej ponuky 5 série ma aj prekvapilo. Zaujímavosť, je to prvá séria ktorú som aj musel okomentovať. 4* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série se dost vymyká ze zaběhnutého konceptu Futuramy a je složená jen ze 4 rádoby celovečerních dobrodružství s naší vesmírnou posádkou. Naštěstí se mi ale všechny alespoň vybranými aspekty trefily do noty a náležitě jsem si je užil. Ale už hurá do klasické řady, kde se v každé epizodě zesměšňuje něco jiného. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série několika dílů na pokračování je ze všech nejslabší. Kdyby díly vyšly, jako filmy (tak jak kdysi Bender's Big Score vyšlo), byly by ty filmy asi fajn. Rozsekání takhle na epizody je hrozné. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Bender pomocí jedné ze svých cest v čase ukradl Nobelovu cenu za mír z ceremonie ve Švédsku. V reálném životě Nobelovu cenu za mír uděluje Norský výbor Nobelovy ceny, nikoli Švédská akademie. (Epistemolog)
  • Časový kód v Benderově tetování je tvořen šesti sloupci binárních číslic. První tři sloupce ukazují binární formu čísel 1 - 6. Poslední tři sloupce jsou jednoduše stejné číslice jako první tři v opačném pořadí. (Epistemolog)

Reklama

Reklama