Reklama

Reklama

Futurama

(seriál)
  • USA Futurama (více)
Trailer 1
USA, (1999–2024), 59 h 40 min (Minutáž: 22–30 min)

Hrají:

Billy West, Katey Sagal, John DiMaggio, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr, David Herman, Dan Castellaneta, Tom Kenny, Bob Odenkirk (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(160)

Je to nehorázné! Je to šílené! A nehorázně, šíleně zábavné! Dobré zprávy vespolek, kultovní animovaný sci-fi seriál Matta Groeninga se vrací na obrazovky televize Prima. Ale pozor, tady už nejsme ve Springfieldu – ale v New Yorku za tisíc let, v budoucnosti, jakou jsme si ani v těch nejdivočejších snech nedovedli představit. Fry je naprosto obyčejná nula z naší doby, která se nedopatřením ocitá v budoucnosti. Život v neznámém, futuristickém světě se neuvěřitelně podobá tomu našemu. Je to úplně stejný mix všeho báječného a příšerného. Ať už se v něm dějí sebevětší šílenosti, nezbývá než neztrácet smysl pro humor a od srdce se jim zasmát. Mezi otravnými mimozemšťany, naštvanými roboty a pokaženými vynálezy se lidé stále snaží vyrovnat s těmi samými životními a milostnými problémy... A doprava je taky pořád stejně na prd. Fry doslova unikl před vlastní bezvýznamnou minulostí, takže se rozhodne pomoct novým přátelům s jejich každodenní noční můrou. Stává se věrným společníkem překrásné jednooké mimozemšťanky Leely, která by mu mohla nakopat zadek, a věčně sprostého a beznadějně neurotického alkoholického robota Bendera. Společně se snaží ošulit systém a vymáčknout z něho aspoň kapku štěstí. A jak ubíhají dny, Fry se začíná cítit v budoucnosti jako doma... Futurama rozebírá slasti i strasti (nejen) lidské existence, ale i problémy, se kterými si zatím nemusíme lámat hlavu. Jako třeba co dělat, když mobil zabudovaný v palci vytočí špatné číslo. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze uživatele Loki_Six k tomuto seriálu (148)

Futurama (1999) 

"I don't want to live on this planet anymore." ()

Série 1 (1999) (S01) 

"Bite my shiny metal ass!" ()

Vesmírný pilot 3000 (1999) (S01E01) 

"It's your job, whether you like it or not. And it's my job to make you do your job, whether I like it or not. Which I do. Very much. Now get back to work! ... Life is good." ()

Na měsíc a dál (1999) (S01E02) 

"Now Fry, before you go into space you'll need to see our staff doctor. I should warn you though, he's a little... um, unusual. He wears sandals." ()

Marná vesmírné lásky snaha (1999) (S01E04) 

"You just have to give guys a chance. Sometimes you meet a guy and think he's a pig, but then later on you realize he actually has a really good body." ()

Útěk z planety robotů (1999) (S01E05) 

"Admit it, you all think robots are just machines built by humans to make their lives easier. I never made anyone's life easier, and you know it!" ()

Konzerva za všechny prachy (1999) (S01E06) 

"Being poor sucks. What kind of world is this where they advertise things not everybody can afford?" ()

Má tři slunce (1999) (S01E07) 

"Now that you mention it, I do have trouble breathing underwater sometimes. I'll take the gills." ()

Drtivý odpad (1999) (S01E08) 

"No, Professor, don't give up. There were plenty of times in my century when I was going to give up, but I never did, never. Hey, are you even listening to me? Oh, I give up." ()

Peklo jsou ti druzí roboti (1999) (S01E09) 

"And you made me feel like a jerk for trusting you. Just like when my friend Ricky swore he wasn't taking drugs, and then he sold me my mom's VCR, and then later I found out he was taking drugs." ()

Zkáza Titaniku (1999) (S01E10) 

"I can assure you, I hardly know the meaning of the word labor." ()

Marťanská univerzita (1999) (S01E11) 

"Not everyone turns out like their parents. I mean, look at me. My folks were honest, hard-working people." ()

Den závislosti (1999) (S01E12) 

"If we hit that bullseye, the rest of the dominoes should fall like a house of cards. Checkmate." ()

Série 2 (1999) (S02) 

"Good news! There's a report on TV with some bad news." ()

Citové pouto (1999) (S02E01) 

"Well, step one, I had to lift the lid. That was the first little annoyance. Am I right, men?" ()

Do voleb hlava nehlava (1999) (S02E03) 

"Well, listen here, missy. Computers may be twice as fast as they were in 1973, but the average voter is as drunk and stupid as ever. The only one who's changed is me. I've become more bitter and, let's face it, crazy over the years. And when I'm swept into office, I'll sell our children's organs to zoos for meat, and I'll go into people's houses at night and wreck up the place!" ()

Související novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Futurama je mrtvá? Ať žije Futurama!

Futurama je mrtvá? Ať žije Futurama!

24.06.2006

Není to tak často, co bych tu zmiňoval nějaká pokračování s radostí a očekáváním. Ale toto je ten případ, kdy se vážně vyplatí dívat se do budoucna s nedočkavostí. Futurama, neobvykle jetý a zábavný… (více)

Reklama

Reklama