Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(26)

Recenze (6)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. série je pouhým stínem prvních 4. sérií. Většina dílů je veskerze průměrných a postavy se chovají nesmyslně. Fry s Leelou se dají dohromady prakticky v jednom díle, i když se šest sérií nemohli snést v jedné místnosti. V podstatě jediná postava, co neztratila nic ze svého lesku je Bender. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhých letech s dlouhými odmlkami jsem konečně dojel jeden z těch dneska již kultovních animovaných seriálů, k jehož jednotlivým dílům se dá neustále vracet a u hrstky perfektních jsem rozhodně nebyl naposledy. Tak uvidíme, kdy dorazí ten Hulu reboot. Nejlepší díly série: Tenkrát na Oktoberfestu, Tydýt mimozemšťan a Vražda v Planet Expresu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (9)

  • I přesto, že automat na pití již v Planet Expressu není, Fry stále pije Slurm z kelímku. (Kajman26)
  • Když Fry, Bender a profesor cestují do budoucnosti, dozvídáme se, že v roce 10 milionů se stroje snaží vyhubit lidstvo. Všude jsou hromady lebek a pochodující roboti střílející z laseru, čímž seriál odkazuje na snímek Terminátor (1984). (BloodMax)
  • Ve vzpomínkách na Farnsworthovo dětství je možné v jeho starém pokoji vidět plakát periodické tabulky prvků, na které je vidět prvek s číslem 117 se zkratkou Fa a celým názvem Farnsium. Ten je samozřejmě pojmenovaný po profesorovi, ale už před odvysíláním epizody byl 117. prvek periodické tabulky znám. Je jím transuran se zkratkou Uus a celým názvem Ununseptium. (Agita)

Reklama

Reklama