Reklama

Reklama

Epizody(22)

Recenze (6)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsony mám dojeté už skoro všechny na pár novodobých dílů, u nichž už stejně není o co stát. Normálně by mi bylo líto, že v rámci takového seriálového konceptu nemám už na co koukat, naštěstí tu je ale Futurama, která je díky stejným tvůrcům vlastně téměř totožná. A jelikož jsem se jí nikdy pořádně nevěnoval, je pro mě valná většina jejích částí stále nová. V třetí sérce jsem se tedy nebavil tolik jako ve dvou předešlých, ale věřím, že to nejlepší na mě ještě čeká v těch čtyřech nadcházejících. Nejlepší epizody: Bender mezi tučňáky, Tak skáče čas a Pracant egyptský. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody po vyhnání červů zahraje Fry na holofoner, ale nejde mu to a objeví se hlava Frankensteina. Poté holofoner odhodí a ten se rozbije. Po pár vteřinách ho Leela odmítne a na odchod mu daný holofoner podává. Je velmi nepravděpodobné, že by měla jiný nový, jelikož se jedná o nástroj, na který umí jen pár lidí z celého vesmíru, což je v díle i zmíněno. (DBBS)
  • Když Leela podstoupí operaci a má obě oči, tak to levé není funkční. Dokonce má čočku dokreslenou fixou. Při dialozích se jí ale oko normálně pohybuje. (Guilemot)

Reklama

Reklama