Reklama

Reklama

Přestávka

(seriál)
  • USA Recess
USA, (1997–2001), 31 h 45 min (Minutáž: 15 min)

Scénář:

Phil Walsh, Mark Drop, Holly Huckins, Bart Jennett, Ford Riley (více)

Hrají:

Rickey D'Shon Collins, Jason Davis, Ashley Johnson, Pamela Adlon, Courtland Mead, Andrew Lawrence, Toran Caudell, April Winchell, Anndi McAfee, Klee Bragger (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(127)

Obsahy(1)

Animovaný seriál z produkce Walta Disneye.  Seriál je o partě šesti spolužáků, kteří zažívají nejrůznější příhody se svými ostatními spolužáky a učiteli. Již název sám napovídá, že většina se odehrává v době během školního dne, kdy žáci nejsou ve vyučování a mohou trávit čas spolu s ostatními kamarády venku. Partička se snaží vytvořit si svá vlastní pravidla a strukturu a tím si zpestřit normální výuku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy jsem se občas zasmál. Neříkám, že tenhle seriál je dokonalý. Má svoje chyby, které mnohým u nás budou broukat na nervy, ale právě to, co se nám zdá špatné, mají v Americe naopak rádi. Každopádně seriál není jiný, než mnohé ostatní. Právě těchto je v U.S.A. přehršel. Od "Co je Andy?" až po "Simpsonovi". Každopádně v celkovém zpracování to je průměr. Tři z pěti. ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Máte školní děti odrostlé večerníčkům, a přitom malé na seriál Simpsonovi? Potom přesně toto je seriál pro ně. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto seriálu som sa dostala cez jeden z mojich najobľúbenejších -Lilo a Stitch a jeho crossover epizódu s týmto seriálom. Spočiatku (kvôli vzhľadu postáv) mi to prišlo odpudivé, ale ako verná fanynka Lilo a Stitch, som sa rozhodla pozrieť tento seriál, keď som s nadšením zistila, že to konečne vysielajú, o čom som predtým pochybovala. No a moje sympatie? Prišla som tomu na chuť, i keď to nieje zas nič extra a príbeh je vlastne už prebratý zo stoviek seriálov. Ale aj tak sa mi to páči. Najhlavnejšia myšlienka tohto animáku je predsa tak nádherná, hlboká a bohužiaľ pravdivá -"Detstvo je krátke a žijeme len raz a preto si ho treba vychutnať, kým trvá a nenarušovať jeho slobodné chvíle". Keď sa nad tým zamyslím a pozerám to s predstavou tejto myšlienky, tak hoci niekoľko častí je nudných, dokážem sa do toho vďaka tejto myšlienke vžiť. Okrem toho, seriál bol pôvodne vytvorený ako symbol slobody detí a detských práv. Možno to znázorňuje trochu viac, ako by bolo nutné, ale predsa, táto myšlienka sa nezaprie a núti nás premýšľať. No a moja obľúbená postava -T.J. (ktorý je tiež jedným z hlavných dôvodov mojej lásky k tomu seriálu -milujem jeho charakter) :D ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jen za animaci, jinak mě to nijak neoslovilo, ale třeba nejsem ta správná "cílová" skupina. V takovém případě je možné, že jsem to nepochopil. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl nadabován do češtiny již v roce 2003, ale byl poprvé odvysílán až v pondělí 26. 12. 2011 v 6:25 hodin ráno. Bylo tomu tak na české mutaci Disney Channel. (Vitox)

Reklama

Reklama