Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V historickém velkém závodě o milosrdenství urazí v roce 1925 skupina odvážných musherů 700 mil, aby zachránila malé děti z aljašského města Nome před smrtící epidemií. (mac000)

Recenze (2)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Můj obrovský, hrůzný, fatální omyl. Tohle není žádný výpravný dobrodružák o zálesácích nebo zlatokopech z Aljašky, tohle je uslintaný senilní komerční kýč, primárně určený infantilním důchodcům, mimoňům, nebo mentálně retardovaným jedincům. Zkrátka ryzí filmový hnůj par excellence. Měl mě varovat už slizce patetický hlas vypravěče v úvodu. Imbecilita scénáře je ještě umocňována cajdákovitou "hudbou" kalibru tak těžkého, že mi z ní už po deseti minutách začaly naskakovat osypky. Nedokoukáno, proklikáno, do koše vhozeno. Nemusím přece lejno rozžvýkat a spolknout, abych se ujistil o jeho odpornosti, stačí ho jen cítit. Téhle zhovadilosti nedám ani jednu hubenou zimomřivou hvězdičku za krásné severské přírodní scenérie, na ty se můžu dívat na Vimeu nebo na YouTube. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné to nebylo, ale na TOGO to nemá. Připadá mi to spíš jako hraný dokument, než dobrodružství. Tento film se zaměřuje více než na psy a jejich páníčka, tak na vztahy a lidskou část. Celkově ale opravdu nuda. ()

Reklama

Reklama