Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Striptérka Laura (Emmanuelle Seigner) chce skončit se svou prací a vdát se za sympatického architekta Marca (Philippe Torreton), ale těžká dopravní nehoda ji šest měsíců v komatu upoutá na lůžko. I přesto, že ztratí sluch a její tvář je plná jizev, Marco na ni stále čeká. Prožijí spolu několik let šťastného manželství, narodí se jim syn. Ale jednoho dne Laura zjistí závažné skutečnosti z temné minulosti svého muže... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Ono je to především mystery s výborně gradovanou atmosférou, byť již velmi záhy je jasné, v čem se skrývà pointa. Závěr se zvrtne v béčkový thriller, takže jedinou jistotou celého filmu zůstává jako vždy skvěle hrající Philippe Torrenton, jak příznačné jméno pro filmového herce! ()

AgentMarvel125 

všechny recenze uživatele

Uz davno som take pekne sci-fi nevidela. Prechadza viacero zanrovymi fazami. Pocnuc klasikou, prechadzajuc, trillerom do hororu - ktory napokon skonci ako regulerne sci-fi. Sranda... Ale musim uznat, ze to ma svoje caro. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ano, film je neuvěřitelně pomalý a nudný, jak si správně všiml film prožívající uživatel "ripo" a neopomenul to zdůraznit. Ale jsou i tací co čas během filmu nejen projedli a úpropili a pronudili se k závěru... ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nudný a umelo naťahovaných prvých 30 minút filmu stiahlo hodnotenie až na 2 * .... V možnostiach tvorcov bolo viac, ale napriek tomu šancu odhodili do hlbokého kanála .... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama