Reklama

Reklama

Lín

  • Belgie Muidhond
Trailer

Obsahy(1)

Dobrosrdečný mladík Jonathan je pro nedostatek důkazů propuštěn z vězení. Vrací se ke své matce, která žije v malém domě poblíž dun. Jonathan chce zapomenout na minulost a je odhodlán stát se jiným, lepším člověkem. Přestože striktně dodržuje všechna pravidla, jeho dobré úmysly jsou vystaveny zkoušce, když se vedle něho nastěhuje mladá žena s dcerkou. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Natočený tak citlivě a současně syrově, že je člověku líto obou. Holky, protože má naprosto poničený dětství; jeho, protože si uvědomuje, že jediná jeho cesta cesta ke štěstí je dětství tý holce ještě víc rozmrvit. Takovej lowcostovější Woodsman. A o něco víc frustrující, protože to nemá žádný rozuzlení. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vlámský film o pedofilovi. 1)  O co půjde jsem nevěděl, ale dalo se to tipnout během prvních dvaceti minut. Pak jsem už jen čekal, jestli a jak moc očekávané nastane._____ 2)  Všimněte si, že Jonathan bojuje sám za sebe, nikdo mu nepomůže, všichni ho ignorují (matka, sousedi, jen ta zanedbaná protivná malá káča ne, což je ovšem problém)._____ 3)  Zaujal mě 25letý příjemný Tijmen Govaerts (neodsouzený mladík Jonathan). ()

Reklama

Zeuska 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý znepokojivý příběh o složité záležitosti. O bolesti a touze, o ovládání se. Miluju tyhle civilní filmy bez otravné hudby, které člověka ihned vtáhnou, jako by se díval na sousedy od vedle. Účelem příběhu byl nejspíš jiný náhled na úchylku, se kterou se člověk narodí, ví, že je to průser, ale je prostě takový a nenadělá s tím vůbec nic, i když je v jádru dobrák. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hodně minimalistické,leč skvělě zahrané.Bohužel rybka z akvárka jde ke konci ven a za celou dobu to hlavní máte tak 15 minut na konci.Určité budování zde moc není,Jonathan sice v sobě tu duši na mladé sousto po milimetru odhaluje,ale to je vážně málo.Spletenec syn a matka totálně mimo a nevyužito,jakoby to nemělo oporu ani potom a tak si dvě postavičky k sobě najdou vcelku lehkou cestu,protože si není s kým hrát.Za tu neotřelost jsem byl rád,ale čekal jsem více.65% ()

DapaCz 

všechny recenze uživatele

Silný příběh o člověku, který si uvědomuje to čím je a co je v tomto světě možné a co není. Dalo by se říci, že se jedná o originální příběh. Je zasazen do toho nejnižšího sociálního prostředí, kde se tyhle věci dějí a autor snímku chtěl zřejmě poukázat na to, že pedofil nemusí být vždy zrůda, jak je to vnímáno většinou pohledem veřejnosti... dokud tedy nepřekročí nějakou tu linii a nedopustí se násilí vůči dítěti. Tyto problémy se však nedějí jen v nejnižší sociální vrstvě... Snímek je hezky natočen. Dramatická kamera, pěkné fx zvuky a minimum hudby... Muidhond je v holandštině to samé co v angličtině Tench, což znamená v češtině "Lín", takže snímek byl pojmenován pravděpodobně podle jeho oblíbené ryby. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama