Reklama

Reklama

Three's Company

(seriál)
USA, (1977–1984), 57 h 19 min (Minutáž: 19–20 min)

Hudba:

Joe Raposo

Hrají:

John Ritter, Joyce DeWitt, Richard Kline, Don Knotts, Suzanne Somers, Priscilla Barnes, Audra Lindley, Norman Fell, Jenilee Harrison, Ann Wedgeworth (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(172)

Recenze (2)

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (2) - 36. ročník (za rok) 1978 - *Nejlepší herec ve vedlejší roli - Norman Fell, 41. ročník 1983 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - John Ritter + nominace (5) - 36. ročník 1978 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Suzanne Somers, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - John Ritter, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Audra Lindley, 37. ročník 1979 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - John Ritter ()

prkalil

všechny recenze uživatele

SOL 30: ... Stačí použít katalyzátor (ten můžu získat z motoru MDV), a hydrazin se rozloží na dusík a vodík. Ušetřím vás chemie, ale nakonec máte z pěti molekul hydrazinu pět molekul neškodného N2 a deset molekul báječného H2. Během procesu se obojí přechodně stává čpavkem. Chemie, ta mizerná bestie, se postará, aby část čpavku nereagovala s hydrazinem a zůstala prostě čpavkem. Líbí se vám puch čpavku? No, stane se tím nejvýraznějším zápachem mé stále pekelnější existence. Chemie je na mojí straně. Otázkou zůstává, jak zajistím, aby reakce proběhla pomalu, a jak budu zachycovat vodík. Odpověď zní: Nevím. Předpokládám, že něco vymyslím. Nebo zemřu. *** A teď něco mnohem důležitějšího: Prostě se nedokážu smířit s tím, jak na místo Chrissy dosadili Cindy. Po tomhle fiasku už Three's Company asi nikdy nebude jako dřív.... (Andy Weir: Marťan) ()

Reklama

Galerie (139)

Zajímavosti (10)

  • Suzanne Somers bola vyškrtnutá zo seriálu po piatich sezónach z dôvodu, že si vypýtala rovnaký honorár ako jej kolega John Ritter
    z 30 000 na 150 000 dolárov. (jdavid)

Reklama

Reklama