Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gergöova matka touží po vnoučeti. Trpí závažným onemocněním srdce a zbývá jí jen pár dní života. Aby byla jeho matka i v posledních chvílích na světě šťastná, požádá Gergö sousedku Saci, která je v pátém měsíci těhotenství, aby ho doprovodila do nemocnice za matkou a řekla jí, že nosí Gergövo dítě. Všechno jde dobře, dokud se neobjeví nové srdce. Matku čeká transplantace a Gergö a Saci jsou nuceni i nadále hrát roli milujícího páru. Situace se vyhrocuje a záhy si všichni myslí, že jsou milující pár. Jak dlouho ještě dokáží předstírat? (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná romantická komédia z Maďarska, čerpajúca z mnohých zdrojov a operujúci s klasickým scenárom (inými slovami, žiadne prekvapenie – stane sa všetko tak ako to predpokladáme). Film sa drží hesla „protiklady približujú“. Slušné a milé herecké výkony. Záver mi príde až príliš zjednodušený a narýchlo natočený – rýchlo po sebe idúcich scén z budúceho spoločného života. Každopádne, kto je otvorený na ľahkú komédiou so slušným počtom úsmev na tvár vyčarujúcich scén, tak po výberu „Seveled“ by nemal byť sklamaný. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

K dobrý komedii potřebuješ zajímavě napsaný postavy, nadhled a lehkost a tohe vše v sobě tenhle biják má. Nad single čtyřicátníkem, filmovým kritikem jsem se fakt bavil, těhotenský striptýz mohl být dokončen úplně, škoda každý ženy, který se nedoslíkne, že chlapci ? Některé sarkatické dialogy bezchybné. Ke konci se nám to už trošku mění na romantiku, ale to už tak u romantických komedií bývá, nejdřív smích a pak pusinky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mať takú otravnú matku, to jej žiadnu transplantáciu nezháňam. Ale ani tá susedka v afektovanom hereckom kŕči nebola žiadna výhra. Viem, hrať hysterku nie je nič ťažké, ale predsa len to nemusí pôsobiť až tak rušivým dojmom. Sú tu ale frky, ktoré pobavili. "Doktorko, není to nádor? Né, to je uhřík". Inak je ale dôvodov na smiech veľmi málo a romanca je to predvídateľná a málo sladká. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pobavilo me par druholigovych hlasek.Zapletka je pomerne vdecna. Chvilemi tebto poklesly zanr romcom sklouzaval k socialnimu dramatu. Uhledne pary v romantickych komediich neresi sve existencionalni starosti nebo zamestnani. Bylo prijemne snimek sledovat v ceskem dabingu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut víte jak film dopadne, přijde Saci a člověk si představí pěkný konec. Ono to ani nevadí protože film měl hodně zábavných momentů takže mě držel s úsměvem a úspěch byl i přes jasný konec. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ultra light, ale zároveň ultra milé a vlastne sa nepokúšajúce o akékoľvek veľké umenie, max o umenie vykúzliť úsmev na tvári a to sa v mojom prípade zaručene darilo. A guilty pleasure. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Vybrala jsem tento maďarský film zcela náhodně a byla to dobrá volba. Je to nenáročný snimek se zajímavými postavami. Děj je celkem předvídatelný, ale na zábavě to nijak neubírá. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Za posledních dvacet let stojí většina českých komedií za vyližmezikyčlí. Přesto mi připadalo směšné, když jsem se dozvěděl, že Lítá v tom je maďarský remake. Zdá se, že čeští producenti objevují nové dno české kinematografie. Jaký byl plán? Udělat ze sotva průměrné maďarské komedie, průměrnou českou komedii? Původně jsem si myslel, že bych se podíval nejdřív na originál a pak se mrkl, jak s tím námětem naložili naši. Jenže když jsem sledoval příběh, který mohl vytéct z pera kteréhokoliv českého prznimíra, polotelevizní look a velmi výrazný český dabing...bylo to jako kdybych koukal na českou komedii...jen s herci, které neznám. Maďarské reálie se od našich neodlišují, mentalita lidí také ne, je to relativně čerstvý film...nenapadá mě, jaký smysl mělo dělat remake. Navíc někým s nulovými zkušenostmi. Co už, stalo se. Zpět k tomuto filmu. Dramaturgicky je to slabota. Filmařsky si jistě šlo lépe poradit nejen s tím zrychleným zmrtvýchvstáním mamičky, ale také šlo lépe zpracovat proces sbližování. Tvůrci ale s časem zápasili až do konce...stačí se na konci podívat na číslovku na dortu a věk dětí. A s časem souvisí i to, že i když je stopáž v normě, subjektivně jsem měl pocit, že bylo kde zrychlit, resp. kde stříhat. Zvlášť, když se tvůrci nedokázali vyhnout vysoké míře předvídatelnosti ...jestliže znáte zápletku a žánr, nemůžete u komedie čekat nějaké velké zvraty. Maximálně nějaké "přívěsky" s postavami, které mají generovat vtip. Což tady proběhlo jen zlehka. Takže co? Pro mě další česká komedie...akorát natočená Maďary. Jsem ale rád, že jsem se podíval na tuhle průměrnou verzi a ne na náš odvar, který je podle místních hodnocení ještě horší. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Malo to aj milé pasáže, aj prestrelené časti. Inak je to len predvídateľná šablonka na vyplnenie času. Na Maďarov až veľmi vtipné. 1 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

slibný začátek ale scénář z toho udělal příšerný paskvil.Postava matky jak z kabaretu čtvrté cenové.Chaos který připomínal klubko propletených hadů.Musím přiznat že jsem se těšila na maďarskou tvorbu.Ale tohle??? ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Maďari celkom prekvapili a priniesli svižný a odľahčený snímok, ktorý síce nebol plný bláznivých gagov, ale párkrát sa tu divák pousmeje. Ústredná dvojica nie až tak sympatická a už vôbec nie postava matky, ale daná herečka to zahrala s prehľadom a uveriteľne. Každopádne ako jednohubka to určite poteší a neurazí. 60 % ()

Reklama

Reklama