Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysokoškolská třída Psychologie strachu, má nového učitele, který věří, že musíte cítit strach, abyste to pochopili. Skupina studentů se sejde v domě učitele, kde se vyprávějí děsivé příběhy. (JasonCZ)

Recenze (9)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Jeden z nemála osemdesiatkových poviedkových hororov, ktorý síce neurazí, na druhej strane sa mi však ani jedna z troch epizód či film ako celok a najmä jeho epilóg, ktorý je samostatným príbehom výraznejšie nevryli do pamäte a stavím sa, že už o týždeň budem mať problém rozpamätať sa, o čom to vlastne bolo... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme další pro mě neznámý povídkový film. Spolujícím článkem je profesor, který učí třídu psychologii strachu a v rámci výuky je bere do svého domu, aby si vyprávěli děsivé příběhy. Spojující příběh je tu důležitější než jinde, takže se k němu vrátím, nejprve povídky. 1. Old Dark House - manželský pár píchne gumy a vydává se do starého gotického domu o pomoc. Manželka ale zmizí a vyděšený manžel naráží na psychopata, co tu měl zabíjet. Krátká, jednoduchá povídka s mimořádně brutální pointou - 3/5. 2. Night on the Town - 4 puberťačky hledají tak dlouho zábavu, až narazí na psychopata se smečkou psů a začíná boj o život. Docela akční a napínavá záležitost s perfektním finále - 4/5. 3. Night Operator - Mladá operátorka se stává mezičlánkem mezi celebritou a telefonním psychopatem a posléze i jeho cílem. Tohle je námět, který už jsem viděl mnohokrát, ale neurazí - 4/5. Bohužel hlavní příběh s jeho zakončením plným nesmyslů a naprosto dementní pointy sráží celou antologii do průměru (SPOILER - pointa typu všechno byl sen v kombinaci s časovou smyčkou). ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Je to skôr horrorová antológia,ale vo filme je to spojené do jedného celku.Trochu to pripomína Creepshow 1 a 2.Sú to vlastne príbehy rozprávane profesorom svojím študentom,najprv v škole a potom ich pozve k sebe domov.Dalo by sa povedať,že ich vlastne učí psychológii strachu.Jeden študent sa dokonca pri známej ruskej rulete aj od strachu pomočí.Všetky príbehy sú dobré,klasické béčko 80.rokov.Najviac sa mi páčil druhý príbeh o zarastenom zvrhlom psychopatovi a jeho troch zúrivých psoch.Hnusné psiska,len čo je pravda.Ale aj ostatné príbehy sú dobré.Na béčko veľmi dobrý film. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nic bombastického, a přesto příjemné podívání. První příběh má asi nejblíže ke gotickým horrorům, byť podvědomě tušíte (při větě: Chtěla bych ti dát něco speciálního), jak nejspíše skončí. Tajemný dům, zahrada a mlha jsou krásné a dají vzpomenout na staré hammerovky. Hrozba zuřivých psů a ohně by mě vyděsila asi nejvíce, hned vedle utopení je považuji za nejděsivější smrti. Film se nakonec i hezky uzavře a člověk si pomyslí, jak bez mobilu byl jeden v koncích raz dva (dobře, dnes je alespoň rozbitý nebo vybitý). Na temný bouřný večer fajn oddechovka. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

After Midnight je docela pohodová hororová antologie, jejíž jednotlivé příběhy jsou dohromady spojeny učitelem a jeho studenty, které se snaží naučit strachu... Nebudu se rozepisovat o jednotlivých příbězích, jen podotknu, že ty čtyři krávy z druhého příběhu si za své debilní chování rozhodně zasloužily chcípnout všechny... ()

Zajímavosti (2)

  • Herečka Marg Helgenberger (Alex z poviedky "All Night Operator") a Alan Rosenberg (Richard z tej istej poviedky) sú manželmi. (beso74)
  • Natáčanie filmu trvalo 38 dní. (beso74)

Reklama

Reklama