Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Caitlin túži experimentovať, aby si ujasnila svoju rodovú identitu, a tak otvorene flirtuje aj s dievčatami. Neskôr Fraser objaví Caitlinino tajomstvo, ktoré navždy zmení povahu ich vzťahu. (Arsenal83)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Caitlin má tajemství, které Harper v této epizodě spojí s Fraserem. Je zde výborná působící atmosféra s mnoha detaily. Dialogy postav jsou nedůležité. Jen spolu se situacemi ilustrují vztahy postav. Herectví je takové hodně syrové. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně artové vaty. Horké italské klima s cikádami, vůní sladkého ovoce a teplými noci. Nebo spíš hodně svá látka bez konkrétnější dějové linie s bloumáním po ulicích a vysedáváním na pláži. Nikdo nikam nespěchá, ani postavy, ani tvůrci, což se mnohým může zajídat. Italský režisér Luca Guadagnino si vydobyl pozici, kdy ho mnozí tematickým zaměřením přirovnávají k významným evropským tvůrcům (například Pedro Almodóvar). Jeho přístup ke queer látkám se dá určitě označit za novátorský. Guadagnino scény obvykle komponuje do vícero plánů, dává si záležet na vzájemné interakci postav, dění z prvního dílu tentokrát vnímáme očima Caitlin. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luca Guadagnino nebude doopravdy můj kamarád.Nevím proč tento režisér jede na vlně a má natočit Zjizvenou tvář,ale už z filmu Call Me by Your Name je vidět,že natočil to stejný,jen to mrsknul pro HBO na minisérii.Prostě se to vleče jako zmiňovaný film a basta fidli.Je to tak stejný,že plno zbytečných vatových scén,až Vám to leze z uších.Už teď vím,že to bude celé bez konce jak se sluší a patří do těchto artovějších vod.Zasazení fajn,ale tahle romantická teenegerská epopej o nic nedělání mě fakt neba.Určitě ne na osm dílů a zbytečných cca 8 hodin času. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť po sľubnej jedničke trochu vymäkla. Pozornosť sa presúva z hlavnej chlapčenskej postavy - čudáckeho intelektuála Frasera na Caitlin, hlavnú dievčenskú. V prostredí armádnej základe sa zdá, že sa podieľa na kšeftovaní s armádnymi PHM a ich nelegálnym odpredaji miestnym Talianom. Má románik, no nič vážne. Okrem toho prežije prvý menzes a trampoty s tampónom. Frasera niečím upúta pri recitácii poézie, a tak jej pošle balík s oblečením. Plážovo rozvoľnené zoznamovanie sa potomkov vojakov sa príjemne sleduje. Očakávania jednotky sa trochu utopili v talianskej ležérnej uvoľnenosti pri neustále prítomnom pohári, či skôr fľaške vína. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama