Reklama

Reklama

Two Guys and a Girl

(seriál)
  • USA Two Guys, a Girl and a Pizza Place
USA, (1998–2001), 29 h 42 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Mark Vogel

Hrají:

Traylor Howard, Ryan Reynolds, Richard Ruccolo, Nathan Fillion, Victor Raider-Wexler, Tiffani Thiessen, David Ogden Stiers, Jennifer Westfeldt (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(81)

Obsahy(1)

Sitcom o troch dvadsať-a-niečo-ročných: dvoch chalanoch a jednej dievčine.  Pete a Burg sú spolubývajúci a Sharon je ich suseda. Burg (Ryan Reynolds) je pohodový týpek, ktorý študuje medicínu a privyrába si testovaním nových farmaceutických či kozmetických produktov a Pete (Richard Ruccolo) je neurotický študent architektúry a, po pravde, ten zodpovednejší z dvojice. Sharon je drsné dievča so srdcom zo zlata a pracuje pre spoločnosť obchodujúcu s chemikáliami.
Všetci traja trávia veľa času v pizzérii, kde Pete a Burg pracujú. Tu sa stretávame aj s Billom, ich šéfom, a pánom Bauerom, štamgastom, ktorý má ku každej situácii "príbeh zo života", nápadne pripomínajúci nejaký známy film. (jasiska)

(více)

Recenze (9)

pepp666 

všechny recenze uživatele

Videl som vsetky 4 serie a musim uznat, ze je to velmi dobry serial. V druhej serii boli sice vymizli niektore postavy, ktore sa casto objavovali v dieloch prvej serie a trochu mi chybali, na druhu stranu prisli nove postavy, ktore pridali sviezi vietor do plachiet tohto serialu (Suzanne Cryer ako Ashley a Nathan Fillion ako Johny). Bohuzial, na sklonku svojho zivota zacali niektore diely trpiet syndromom, ktorym trpi vecsina viac-serovych sitkomov a to ze uz nevedel ponuknut tolko originalneho humoru ako prve diely a zacal sa opakovat. Napriek tomu ani posledna seria by u mna neklesla pod 3*, prve serie si ale tie 4* urcite zasluzia. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Véľmi sympatická záležitosť s véľmi príjemným obsadením a dobrými vtípkami. Najlepší je ale Mr. Bauer s jeho príbehmi "zo života". Toho v 2. sérii vystrieda Johnny v podaní Nathana Filliona, ktorého milujem z úplne iných dôvodov:-) Pozerala som každý jeden diel až do "posledného" a absolútne nechápem, ako mohli tento seriál zrušiť - ďalší do zoznamu... ()

Reklama

Fíkus 

všechny recenze uživatele

Vynikající pozapomenutý sitcom. Nejzajímavější mi na něm přijde, že si řikáte, že s těmi změnami už to nebude ono (zrušení postavy pana Bauera, opuštění pizzerie), ale ne, vždycky si to najde cestičku. A sympaťáci jsou všichni nejen Reynolds. + mnoho záběrů mladého, roztomilého Filliona, který (jako bonus pro dámy) párkrát shodí tričko ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem skoro všechny díly (zbývá mi ještě konec 4. série) a nejen kvůli Ryanu Reynoldsovi se jedná o výborný seriál. Geniální postavu pana Bauera v podání Davida Ogden-Stierse (znáte jako majora Charles Winchester z M*A*S*H), který rád dává k dobru nějakou tu svou historku, kterou si ovšem vždycky vybere z nějakého filmu ("Už mi zbývala jenom jedna kulka a říkal jsem si, že je po mně... Ale pak jsem si všiml, že ten žralok má v tlamě kyslíkovou bombu.":) od druhé série střídá můj velký oblíbenec Nathan Fillion jako opravář a domácí, a i když se snaží, jak může, hláškující pan Bauer mi tam prostě chybí, stejně jako majitel pizzerie Bill, který také po první sérii mizí. Jako oddechovku můžu seriál jedině doporučit, pro zaryté fanoušky Ryana Reynoldse je přímo povinností vidět jeho neskutečné výkony a hlášky :) Bohužel, poslední díly už v kvalitě poněkud upadají, ostatně - stejně jako u přátel - jak chcete pořád točit a točit to samé dokola? Ale i tak to u mě stačí na plnokrevné 4* ;) ()

Ajka1 

všechny recenze uživatele

U nás bohužel prakticky neznámý sitcom, který v mnoha ohledech převyšuje svého slavnějšího bratříčka. Halloweenské speciály třetí a čtvrté série mne i po několikerém shlédnutí dostávají do kolen. Nakonec je možná dobře, že se u nás seriál nevysílal, protože stojí hlavně na dialozích a jejich hlasovém podání - dabing by seriál pravděpodobně odrovnal. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Ještě předtím, než seriál získala ABC, byl projekt nabídnut televizní stanici FOX, která jej však odmítla. (Ajka1)
  • Hned dva protagonisté filmu Ryan Renolds a Nathan Fillion v roce 2011 ztvárnili postavu Green Lanterna. Zatímco Ryan si zahrál filmovou postavu se vším všudy ve snímku Green Lantern (2011), Nathan pouze propůjčil hlas jeho kreslené verzi v titulu Green Lantern: Emerald Knights (2011). (Ajka1)

Reklama

Reklama