Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Recenze (42)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak tomu teda říkám promarněný potenciál... Mohla z toho být vtahující variace na The VVitch z moderního Mexika, a stal se z toho unavenej thriller s hororovými prvky. Vážně tam ten náběh na mrazivou poušťní mytologii byl, a já nechápu, proč od ní režisér upustil, a namísto atmosférického čarodějnictví se vydal po cestě revenge dramatu. Tak dobrý to mohlo bejt!! Ale aspoň štěstí, že už se pak scénář držel té samé cesty až do konce, osobně jsem se bál, kdy na mě zpoza rohu vybafne rádoby šokující finále typu Hranice života nebo nedávného Roztříštění... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Není moc způsobů, jak zfilmovat tento námět tak, aby nevyzněl jako kravina. A zde realizovaný jím není. Je spíše krátkozrakým pojetím, které pracuje s motivy příběhu až sebedestrukčně nepromyšleně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Realisticky naprostá zhovadilost. Netflix nicméně do hororů fušuje poměrně obstojně a tak zřejmě nějakého PR agenta napadlo, že by nebylo od věci natočit psychadelickou ptákovinu o tom, kterak matce chřestýš málem uštknul dítě...no a přimotat do toho nějaký nesmysly, který nedávají smysly. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem poušť, chřestýše a zoufalou ženu, hledající pomoc... Jak se plazí po poušti, vyčerpaná, umírající... A místo toho, je to nesmyslná sračka o zaplacení duší. 💩💩💩💩💩 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film, jenž na první pohled nabízel docela zajímavou zápletku a pochází z distribuce Netflixu, se bohužel postupem času stal dosti nezáživnou podívanou. Mohla za to hlavně celková nevyváženost příběhu a jeho celkové pojetí. Zatímco začátek se nesl v docela ponurém duchu a divák soucítil s hlavní hrdinkou a její dcerkou, postupem času se z toho stával jakýsi psycho guláš, v němž chyběla řada základních ingrediencí, avšak ve finále to chutnalo poněkud jalově. Našlo by se tu přitom několik momentů, ve kterých byla cítit zajímavá atmosféra – šlo skutečně o zásahy, připomínání a varování ze strany temných sil že čas utíká, nebo měla prostě jen hlavní hrdinka narušenou psychiku po traumatizujícím zážitku a strach o život dítěte udělal své? V každém případě však začala trpět hlavně hororová stránka filmu, protože až na pár zlověstných přeludů a událostem ve skalách, to spíš celé působilo jen jako obyčejné psychodrama. Jakoby se tvůrci prostě jen báli trochu více přitvrdit, aby tomu náhodou nesnížili rating přístupnosti.30% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraný motiv v rámci žánru nic neznamená, protože neohraný neexistuje, ale v tomto případě se Hilditch vyhnul jakékoliv snaze x krát reczklovanou báchorku na téma "život za život" něčím osvěžit. Zůstala jen vyprahlá nuda, ve které zoufalá matka hledá, koho by krouhla. Carmen Ejogo se sice snaží, ale v tomto případě to je házení hrachu na zeď. 10% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy na téma život za život mávajú občas dosť svižný až adrenalínový dej. Lebo čas sa kráti a k splneniu cieľa chýba ešte jedná ťažká maličkosť. Lenže tento film, taký rozhodne nieje. Je tu veľa hluchých scén, hororových prvkov je tu minimum a scenár neprišiel zo žiadnym zaujímavým zvratom a tam sa ich, teda ponúkalo viacej. Herci sa tiež moc neukázali, hlavne od Carmen sa čakalo, že bude hysterická sviňa, ktorá ide cez mŕtvoly, ale nie, dievča sa nejako bálo prejaviť. Netflix tento rok ukázal, že netočí len braky i keď tento práve takým bol. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Chřestýš“ hodně klame tělem a vlastně se v konečném součtu nejedná ani tolik o horor, jako spíše o psychologický až halucinační snímek, který do popředí staví ženu, jež je ochotna udělat v podstatě cokoli pro to, aby zachránila svého milovaného potomka. Zajde to daleko, je to místa docela drsné, ale tak nějak jsem měl na konci jen pocit, že se prostě jen jede dál, nic víc. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že Netflix má za sebou aj podstatne slabšie kúsky ako tento tak budem trochu zhovievavejší ako k ostatným jeho filmom. Názov fanúšikov hororu spolu s úvodom zaviedol na trochu inú stopu a kto očakával prenasledovanie rodinky agresívnym štrkáčom či nadrozmerným štrkáčom na spôsob Anakondy dočkal sa niečoho úplne iného. Či to bolo práve najlepšie riešenie tažko povedať, ale tak v poslednom čase som videl hrozné výkony nielen vo filmoch,ale ešte aj futbalistov zo susedného mesta v Púchove a tak nakoniec o pol hviezdičky viac ako by si to zaslúžilo. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Poněkud odfláknutá záležitost, které chyběl vyšší směr. Ikdyž nevím, zda měl ten scénář vůbec potenciál být lépe zpracován. Já jsem se na hady docela i těšila..... ()

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

To byl žbleps, aneb jak netflix dokáže navnadit trailerem. Nevím, jestli hlásám, že je to sračka jen kvůli tomu, že jsem očekával krapet něco jinýho než rádoby děsivé nahánění "koho zabít?" mařkou, co jde po duši na výměnu. Asi je to parafráze na ten defekt na začátku (ale to pak mohla být klidně poslední scéna filmu). Blbost. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Dost nudný, vléklo se to a během celého filmu se jen běhalo z místa na místo. Swag týpek v obchodu se zbraněma. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chřestýš je strohý a jednoduchý thrillerek, který sice není nijak oslnivý a rozhodně nezaujme natolik, aby se k němu chtěl divák vrátit, ale místy napínavý je a Carmen Ejogo se mi nezdála v hlavní úloze nijak protivná. Mimo to film nemá ani hodinu a půl, což z něj dělá ještě stravitelnější počin. Bez dlouhého váhání se prostě jedná o čistý průměr. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý komentár k tomuto snímku. Najnovší hororový počin od netflixu. Výrazne mu pomohol aspoň dabing. Nič extra nečakajte. Zápletka jednoduchá, dcéru uštipne had a vyliečiť ju môže len obetovanie inej duše. Čiže musí matka do niekoľko hodín niekoho zabiť. Priemerný horor, ktorý má ale fajn minutáž a rýchlo utečie. 3* ()

Reklama

Reklama