Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire Hartová pracuje jako firemní právnička v New Yorku. Svůj život považuje za úspěšný, i když se právě rozešla se svým přítelem Benem, také právníkem. Bylo to po oboustranné dohodě, kdy oba pochopili, že jsou každý jiný a chtějí různé věci. Zůstali ale přáteli. Claire pochází z Vermontu, z malého městečka Waitsfordu. Její otec Hank tam má farmu, na které pěstuje ty nejlepší dýně ve státě a každoročně pořádá podzimní dýňové slavnosti. Letos je ale konání slavností ohroženo, protože otce zažalovala jeho sousedka Margie, pěstitelka květin. Objevila totiž dokument, podle kterého pozemek, na kterém Hank pěstuje své dýně a pořádá slavnosti, patří ve skutečnosti jí. Claire se navzdory nabitému programu rozhodne odjet domů a otce v soudním sporu zastupovat. Zjistí, že právním zástupcem Margie je její synovec Patrick, se kterým chodila na střední, a po celou dobu školní docházky si jako největší premianti konkurovali. Patrick také vystudoval práva. Působil v Sillicon Valley, ale po smrti svého strýce se vrátil do Waitsfordu, aby pomohl tetě. Zjistil, že mu život na malém městě vyhovuje víc než práce v korporátu, a už tam zůstal. Ve Waitsfordu je oblíbený a dělá hodině pro bono případů. Hank si nedovede představit, že by přišel o nejlepší kus půdy na farmě, na které rodina hospodaří od začátku 18. století. Claire napadne prověřit hranice pozemku a pověří tím Bena, který v New Yorku pracuje na plánovací komisi a pozemky jsou takříkajíc jeho obor. Ben skutečně na starých mapách vyšťourá, že část Hankova pozemku se nachází na Margiině straně plotu. Přijede to do Waitsfordu dokonce osobně ověřit. Claire se rozhodne podat protižalobu a v naději, že všechno dobře dopadne, se vrací do New Yorku... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

allegria odpad!

všechny recenze uživatele

Musela jsem to sledovat s přestávkami, protože něco tak nudného se nedá vydržet vcelku, ale zvědavost nedovolí skončit předčasně. Člověk doufá, že přece jen něco přijde, pak už se jen masochisticky "kochá", jak to je ubohé. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Galerie (37)

Reklama

Reklama