Reklama

Reklama

Virgin River - Série 4 (2022) (série)


Oheň a déšť (S04E10)

(epizoda)
  • USA Fire and Rain

VOD (1)

Obsahy(1)

Charmaine chce od Jacka pomoct s vítáním miminka. Mel si zostra promluví s Cassandrou. Telefonní hovor s Christopherem přidělá Kazateli spoustu vrásek. (Netflix)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fire and Rain je presne jedna z tých epizód Virgin River, u ktorých mi je ťažšie sa rozhodnúť medzi 3 a 4*. Prikláňam sa viac k tým trom, pretože ten nový problém (Cassandra) už je trošku too much. Už to scenáristi trochu prehnali, môj názor. A inak, páči sa mi, že tento seriál je pre všetky generácie :-). Moje obľúbené postavy: Mel, Jack, Doc, Muriel, Preacher. And yes, one day at a time, to si aj ja stále hovorím, teda aspoň sa snažím. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snažím se pro Cassandru najít špetku pochopení, ale asi mi nějaký záhyb v mozku schází. Možná kdyby byl Mark jedináček, tak bych se na její situaci koukala jinak, ale tohle mi prostě přijde zvrácený. Jinak jedeme dál ve zběsilém tempu (na Virgin River), tahle řada se rozhodla diváka rozhodně nenudit. ;) Btw: Jestli se tu najdou nějací rybáři, proč Vernon stál při rybaření prakticky po pás ve vodě? Má to nějaký význam? ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama