Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel a Jack musí řeší akutní zdravotní problém v odlehlé nelegální pěstírně marihuany. Charmaine a Hope se pohádají. (Netflix)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moderná Dr. Quinn. 3,5* (neviem sa rozhodnúť medzi 3 a 4*). Manžel to vzdal po 4 epizódach, ja sledujem ďalej, hoci je pravda, že je to trošku telenovelové. No platí to, čo som povedala pri prvej epizóde. Prostredie BC mi je blízke (žila som neďaleko prostredia, kde sa Virgin River nakrúcalo) a mám rada herečku Alexandru Breckenridge (Sophie z This Is Us) ako aj našu hrdinku Mel. Obdivujem jej silu začať odznova na novom mieste a jej príbeh ma zaujíma. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do dalšího dílu jsem se nehrnula, protože jsem na konci předchozího cítila trapnost (a tu nemám ráda jak v životě, tak ve filmech). Ale možná právě kvůli tomu, jak nízká očekávání jsem od tohoto dílu měla, se mi zatím líbil nejvíc. Mělo to spád. Taky.. hm... pátý díl... mi postavy začínají (krapet... krapítek) přirůstat k srdci. SPOILER!! Mel si mě získala tím, jak se podívala na novorozené miminko. Bez lítosti, jen s radostí, že je tady. ()

Reklama

Reklama