Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zásnuby, děti, zlomená srdce i vražda. V městečku Virgin River není o dramatické situace nouze. A Mel Monroeová v nich často hraje hlavní roli. (Netflix)

Recenze (8)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi sedla do nálady. Ke konci jsem se sice už trochu začínala nudit, protože to jelo pořád to samý jako kolovrátek a to nový a zajímavý samozřejmě nacpali do posledních několika minut desatýho dílu, ale svůj účel relax seriálu to rozhodně plní. I přes ty šílený patetický dialogy a úsměvný zvraty, kterýma tvůrci rozhodně nešetří. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj podľa hodnotenia vidno, že druhá séria Virgin River je o niečo slabšia ako tá prvá, i keď je to také niečo medzi modrou a červenou a ja to vnímam presne tak isto. 10 epizód bolo v tomto prípade veľa, dej pôsobí rozvláčne, pomaly a miestami až nudne. Krimi zápletka celý seriál podľa mňa len kazí, pretože je tu len aby bola, no napätie žiadne, výsledok je skôr amatérsky. Romantické vzťahy trochu pripomínajú telenovelu. Ale kvôli postavám, ktoré som si obľúbila a kvôli kanadskému prostrediu sledujem naďalej a vraj Season 4 je super, tak som zvedavá😉. Najviac ma baví Mel s Jackom a Doc & Hope. Vtipná je aj Muriel. Seriál je v mnohom aj ťažko uveriteľný, napríklad Mel a Doc sa nejdú zrovna pretrhnúť od práce, všetok ten čas, ktorý venovali starostlivosti o Charmaine, to bolo celé nereálne a vlastne ani nie zaujímavé, skôr nudné. Takže priemerné 3* za druhú sériu. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý souhlas s @barteca Druhá série je díl od dílu zoufalejší a co bylo na postavách sympatické, stává se u mnohých otravným a scénáristé už úplně hodili bobek na snahu udržet se mimo telenovelní klišé. Dvojče zabitého násilníka to dorazilo :( ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ho ráda a chci ho, ale vlastně ho nemůžu mít a mám ho ráda a chci ho za každou cenu a tak pořád dokola. Druhá řada mě přesvědčila o jediném, dost bylo Virgin River. A jak tam ještě vtěsnali pár zločinů a drogového bosse za humny, tak to už mě tuplem přestalo bavit. Protože buď teda koukám na romantiku, kde po sobě budou chvílemi toužit a pak se soužit anebo si pustím kriminálku. Mix obojího na mě nefunguje. ()

Reklama

Reklama