Reklama

Reklama

Virgin River

(seriál)
  • USA Virgin River
Trailer
USA, (2019–2023), 39 h 55 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Sue Tenney

Předloha:

Robyn Carr (kniha)

Hudba:

Jeff Garber

Hrají:

Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Colin Lawrence, Annette O'Toole, Jenny Cooper, Lauren Hammersley (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(54)

Obsahy(1)

Zdravotní sestra z velkoměsta po přestěhování do odlehlého kalifornského městečka za prací ošetřovatelky zjistí, že život v městečku není tak jednoduchý, jak očekávala. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (60)

Virgin River (2019) 

Ano, souhlasím s tím, že je to takový normální vztahový seriál. Ničím moc nevyniká, je v něm spousta klišé, ale i díky tomu u něj můžete vypnout. Mně osobně pár dílů trvalo, než mě vážně chytl, ale řekla bych, že u mě byl problém v tom, že mi postavy nebyly sympatické a celkem dlouho jsem k nim hledala cestu (u mnoha z nich jsem ji ani nenašla). Rozhodně by pomohlo i to, kdybych v Martinu Hendersonovi alias Jackovi našla kus kouzla (co si budem... jsem jenom ženská :D), ale já moc nechápala, co na něm Mel vidí (a u scén s Charmaine jsem jen protáčela oči). Navíc spousta postav zůstala dost nevýrazných a to je škoda. Velké plus je určitě prostředí seriálu, ty výhledy jsou prostě nádherný. Na druhou řadu se podívám, ale spíš kvůli Kazateli a Paige. Ono to nejspíš bude stejně víc o nich. ()

Série 1 (2019) (S01) 

10.4.2020 Ano, souhlasím s tím, že je to takový normální vztahový seriál. Ničím moc nevyniká, je v něm spousta klišé, ale i díky tomu u něj můžete vypnout. Mně osobně pár dílů trvalo, než mě vážně chytl, ale řekla bych, že u mě byl problém v tom, že mi postavy nebyly sympatické a celkem dlouho jsem k nim hledala cestu (u mnoha z nich jsem ji ani nenašla). Rozhodně by pomohlo i to, kdybych v Martinu Hendersonovi alias Jackovi našla kus kouzla (co si budem... jsem jenom ženská :D), ale já moc nechápala, co na něm Mel vidí (a u scén s Charmaine jsem jen protáčela oči). Navíc spousta postav zůstala dost nevýrazných a to je škoda. Velké plus je určitě prostředí seriálu, ty výhledy jsou prostě nádherný. Na druhou řadu se podívám, ale spíš kvůli Kazateli a Paige. Ono to nejspíš bude stejně víc o nich. ()

Neustávej (2019) (S01E01) 

Pustila jsem si naslepo a můj dojem je zatím nevalný. Tipuju - vdova Mel se bude postupně aklimatizovat v malém městečku, kde si její srdce postupně získají všichni obyvatelé (včetně mrzutého doktora), bude jim pomáhat řešit jejich malé a velké trable a HLAVNĚ o ní budou bojovat správňák Jack a bad boy ... no zapomněla jsem jméno toho jeho bráchy. Jestli to tak bude, tak tvůrcům gratuluju, s tímto nápadem před nimi přišlo už hodně lidí a je dost ohranej. Škoda, že aspoň jedna postava není hned od začátku vážně sympatická, aby táhla tyhle rozjezdový začátky. Takže ještě abych shrnula to co se povedlo.... hmm ty výhledy!!! Sumárum bylo to asi stejně zábavný jako bylo pro Mel první "rande" s Jackem. Dobrý a co dál? ()

Ztráty (2019) (S01E02) 

Za mě je druhý díl další kýbl nudy s pár vteřinovým zvratem na konci. Musím se přiznat, že to jsem nečekala. Postavy jsou mi stále nesympatické a vhledy do minulosti bych už opustila. Ano, chápu, že byl úžasnej. Nicméně ta idylka na mě působí spíš rozpačitě, než že bych nad tím romanticky vzdychala. ()

...a nálezy (2019) (S01E03) 

Ve třetím díle musím uznat zlepšení, neb ve mě tentokrát vhledy do minulosti zarezonovaly. Postavy stále nesympatické. A pořád krásný exteriéry! ()

Raněné srdce (2019) (S01E04) 

Začíná to připomínat kovbojku. Nicméně mě to i tak bavilo víc jak první dva díly. Takže nemůžu jinak než dát 3*. ()

Pod palbou (2019) (S01E05) 

Do dalšího dílu jsem se nehrnula, protože jsem na konci předchozího cítila trapnost (a tu nemám ráda jak v životě, tak ve filmech). Ale možná právě kvůli tomu, jak nízká očekávání jsem od tohoto dílu měla, se mi zatím líbil nejvíc. Mělo to spád. Taky.. hm... pátý díl... mi postavy začínají (krapet... krapítek) přirůstat k srdci. SPOILER!! Mel si mě získala tím, jak se podívala na novorozené miminko. Bez lítosti, jen s radostí, že je tady. ()

Pojďme se bavit (2019) (S01E06) 

To už tak bývá (zvlášť ve filmech a seriálech), že pod rouškou pozlátka a zábavy vyčouhnou i ty zlý věci. A tady si člověk může doplnit obrázek v tom, komu fandí a komu by dal nejradši pěstí. Fajn merenda! ()

Popravdě řečeno (2019) (S01E07) 

Něco se začíná vyjasňovat, ale stejně kolem sebe všichni prostě jen krouží. Před námi poslední tři díly. Bude další řada, nebo to mají tvůrci v plánu vše dořešit? Jsem zvědavá a musím přiznat, že jsem tomu přišla na chuť a baví mě to. Docela bych si přečetla i knížku. :D Viděli jste tu obálku? ()

Na světlo (2019) (S01E08) 

Ale ale... prrr prrr prrrr! Uberme na té cukrové polevě. Sladký je to i tak až až. Jinak... už jsem začínala brát Hope na milost a ona zase takhle. A! Jestli je v tom dopise, že je těhotná, tak končím!!! :D Větší klišé by to totiž být nemohlo. ()

Každý má tajemství (2019) (S01E09) 

Za mě slabota. Na to, že jsme těsně před finišem (byť první řady), to vůbec neodsejpalo a já se po pár dílech zase začala koukat na stopáž, kolik minut ještě zbývá do konce. Jasně, ti kdo se nemohli dočkat, až na to hlavní dvojice vlítne, měli o zábavu postaráno a mohli áchat nad randíčkem, ale co mi ostatní? Ke konci dílu se nevyjadřuju. Anebo jo - trapas. ()

Nečekané konce (2019) (S01E10) 

Jak už to tak bývá, poslední díl vše spíš zamotal než rozpletl. Půda pro druhou řadu je připravena. Zda je na co se těšit je otázka. Nejspíš to pojede v zajetých kolejích a ohraných klišé. Aspoň že v těch bratrech-socích jsem se mýlila. 🙂 ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá série mi sedla do nálady. Ke konci jsem se sice už trochu začínala nudit, protože to jelo pořád to samý jako kolovrátek a to nový a zajímavý samozřejmě nacpali do posledních několika minut desatýho dílu, ale svůj účel relax seriálu to rozhodně plní. I přes ty šílený patetický dialogy a úsměvný zvraty, kterýma tvůrci rozhodně nešetří. ()

Nové začátky (2020) (S02E01) 

Nějak zjišťuji, že si toho z první řady moc nepamatuju. :D Každopádně prostředí furt nádherný. Charmaine byla vždycky tak blbá? A řekla Mel Jackovi o své minulosti? Budu muset proklikat poslední epizody první řady. :D Jinak první díl druhé série nás připravuje na pořádný dramata na všech stranách a já si říkám, zda na to mám nervy! ()

Překvapení (2020) (S02E02) 

Velká část dialogů je mírně řečeno úsměvná. Ale já nevím, sedí mi to do rozpoložení, takže to klidně nazvěme gilty pleasure. A taky cením to, že to nijak nenatahují, i když je mi jasný, že se to hned zase zkomplikuje. Však o čem by to bylo, že. ()

Ráno poté (2020) (S02E03) 

Ten stejný odstín vlasů v úvodu mě dostal, protože to nevymyslíš. Jinak nám ty dramátka pomalu postupují, ale naštěstí nejsou větší, než pohoda, která z toho seriálu dýchá. Konec těmto dramatům teda dal hezkou tečku. :D A kdo je tým Hope a kdo Muriel? Já se přiznám, že Muriel, Hope asi nikdy na chuť nepřijdu. ()

Povídá se (2020) (S02E04) 

Zatím se tvůrcům daří končit díly takovou jemnou ránou do žaludku. :D Každopádně mě to fakt baví, i když je hodně postav na facku a vlastně se to točí okolo pořád stejných věcí. A stejně jako merenda v první řadě, byl i piknik fajn. ()

Nejde zapomenout (2020) (S02E05) 

Není nad to, když se parta chlapů nadšeně přivítá a jde provozovat pravou chlapskou zábavu a u toho vede jen ty správný tvrďácký chlapský řeči. Pro mě dost slabší části dílu. To, jak se to rozseklo mezi Mel a švagrovou mě celkem překvapilo. ()

Z minulosti (2020) (S02E06) 

Jaj, to je patos! Nicméně... pořád jsem tým Muriel :D, kdyby Charms ubrala a přestala být tak zahleděná do sebe, asi by se ulevilo i jí a... tak koho našli? Možnosti máme hned dvě! Bavím se. ()

Bod zlomu (2020) (S02E07) 

Za mě zatím nejslabší epizoda. Skončilo to a já těžce hledám v paměti, co se tam vlastně událo. ()

Reklama

Reklama