Reklama

Reklama

The Dust Walker

  • Austrálie The Dustwalker
Trailer

Recenze (5)

misbos 

všechny recenze uživatele

Sheepshaggers in Distress - aneb - serem na scénář, rozvostříme pozadí a bude to vypadat umělecký. Jedna je za přízvuk, ten jsem si užil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jestli nemá Austrálie dost místních tvorů, které se vás pokoušejí zabít , tak režisérka a autorka scénáře Sandra Sciberras filmu The Dustwalker imortuje ještě další z vesmíru. Luke (Richard Davies) se snaží zjistit o co jde. Asi hodinu nám předkládá různé stopy. A to je důvod proč se The Dustwalker odchyluje od toho co očekáváme. Stálý prach město zahalí, přeživší se uchýlí na policejní stanici. Pokud jste viděli Alien Outbreak , můžete mít představu, jaká je zápletka. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Musím odvolat, co jsem kdysi kdesi šovinisticky napsal - že režie sci-fi žánru je ryze mužská záležitost. Australanka Sandra S. mi teď dokázala, že to není pravidlo. No, on vlastně tenhle Dust Walker ani tak není čisté sci-fi jako spíš mysteriózní sci-fi horror... No, je fakt, že se tam na můj vkus moc "vztahuje", je v tom příliš 'ženského' humanismu (monstra by se neměla střílet, i když nás chtějí zabít) a problémy se často řeší kecáním a impulzivně, a ne akcí a logikou. Hm, a hlavní hrdinka, džínová alfa samice s dokonalým makeupem za všech okolností a s podivně klidným jednáním tváří v tvář té záplavě podivností a šílenství, je trochu nevěrohodná a vyumělkovaná postava... No vlastně většina postav je dost vyumělkovaných a nadměrně vizážisty 'vystajlovaných'... A místy je tam opravdu hodně zmatený střih a závěrečné rozuzlení je popravdě dost na hlavu. A není to tak dobré, jako můj veleoblíbený vzdáleně podobný majstrštyk 30 Days of Night. ALE i tak jde o jeden z mých nejlepších dosud zhlédnutých sci-fi horrorů, první ca tři čtvrtiny jsem si neskutečně užíval. Parazitický fujtajxl z vesmíru, který mění pozemšťany ve vraždící šílence, tak takovéhle zápletky já nekriticky zbožňuju. Strašně se mi líbilo ztvárnění nakažených, jejich zrůdné obličeje, strnulé postoje i pohledy, jejich skřeky a zatraceně rychlé běhání... vidět tohle jako dítě, mám zaděláno na prvotřídní několikaměsíční noční můru. A oceňuju i klidnou pomalou neskákavou kameru, což je dneska už v (nejen) béčkových filmech pomalu vzácnost. S chutí zaokrouhluju nahoru. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rovnaký prípad ako Alien Outbreak. Nedávam odpad asi čisto len z podvedomej fascinácie Austráliou, ale inak to nestojí za zabitie času, fakt ruky preč. ()

Reklama

Reklama