Reklama

Reklama

Ronnie Wood: Někdo tam nahoře mě má rád

  • Velká Británie Somebody Up There Likes Me
Trailer
Velká Británie, 2019, 72 min (Alternativní 69 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Režisér Mike Figgis přináší intimní portrét umělce a hudebníka Ronnieho Wooda, kytaristy legendárních The Rolling Stones. Dokument vypráví jeho divoký a nespoutaný životní příběh od skromných začátků v severním Londýně, až po jeho více než 50 let trvající neuvěřitelnou kariéru. Ronnie nás provede cestou svého života – uvidíte jeho obrazy a produkce doprovázené rozhovory s jeho přáteli, hudebníky a umělci, kteří se stali důležitou součástí jeho života. Nechybí mezi nimi Mick Jagger, Keith Richards, Rod Stewart, Imelda May nebo Damien Hirst. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Othello 

všechny recenze uživatele

Starý muzikant vzpomíná na staré časy. Protože je to kytarista, tak je usazen mezi kytarami. Protože je starý, tak kamera mu zřídkakdy sleze z obličeje. Protože svého času smažil jak debil, tak občas přestává dávat smysl. Protože se z toho nakonec dostal, tak musí na konci držet děti a zpívat melancholickou písničku o naději. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky hudebníka, který hraje celý život. Vedl okouzlující život, ale na konci jsem tolik okouzlen nebyl. Pro žáky rockové hudby a fanoušky dokumentárních filmů je dokument dosti dietní. Nenajdete v něm nikoho, kdo by řekl něco kontroverzního, hanlivého. Dokument prostě nejde hluboko do Ronnieho duše za veřejnou image, takže nepochopíte, kdo vlastně je. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na intimní portrét, je to jen rutinní filmový medailonek. Samé mluvící hlavy (nejvíc sám Ronnie) a pár záběrů z živých vystoupení, které diváky trochu proberou. (50% – Koukám, že to šlo i v kinech. Vidět to tam, dal bych o hvězdičku míň.). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama