Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Spoiler. No já si taky mslím,že je vrah neznámej. Mohl to být on,hodně věcí tomu nasvědčovalo,ale nemusel.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lamprea

v Bohnicích mají wi-fi, to už je dneska standartní. Pryč sou ty doby, kdy blázni utíkali z Bohnic a hledali pc, aby mohli na ten internet něco napsat. 

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

SPOLIER: Podle mě je to velmi špatná detektivka. Na toho vraha narazili úplně náhodou, že byl zaměstnanej ve firmě na opravy praček a svou obět si vyhlédl pozorováním a čekal x let na to až se vyhlédnuté oběti porouchá lednička aby ji zabil ? Ve filmu není vysvětlený proč teda snědla to maso ? Je tam plno otázek, která jsou nevyřešená a prakticky film žádné střípky nesleduje. 

Daleko víc mě příjde, že ten film vlastně vůbec není detektivka. Hlavní role, černoch, jeho bejvalka černoška, jeden aziat, jedna mrtvá aziatka, jeden hispánec, jeden muslim, a defakto jen bílí v tom filmu dělali ze sebe problémové lidi, jak jeho šéf na začátku, tak původní šéf, tak ten detektiv, prakticky film vykresluje jako snažící se pracovité, zodpovědné a milosrdenské černochy a bílé ten film vykresluje jako protivné, podvádějící, chybující, bezcharakterný mrchy. 

Úplně tu pachuť mám na jazyku a naprosto s touhle podprahovou propagandou nesouhlasím. 

na příspěvěk reagoval Lamprea

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TomiiK_

TomiiK_ (hodnocení, recenze)

Škoda promarněnýho potenciálu, čekal jsem že Jared Leto na Ramiho Maleka nastraží nějakou past aby to vypadalo jako že je zabil on nebo něco... ale takhle to skončilo tak nějak nemastně, neslaně, ale atmosféra dobrá ne že ne

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

J. L. Hancocka mám zaškatuľkovaného ako priemerného režiséra, ale trailer bol v pohode a Malek je pre mňa (aj spolu s Washingtonom a Letom) takmer vždy zárukou spokojnosti, takže sa na to teším. Samozrejme od toho bohvieako veľa neočakávam, ale som presvedčený, že to nemôže dopadnúť horšie ako mierne nadpriemerne.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Trailer vyzera dobre, ale vdaka priemernemu reziserovi to zase bude film na jedno pozretie.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama