Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie se po nevěře svého manžela přestěhuje do rodného města, kde se setkává s šarmantním mužem. Nechá se jím okouzlit a užívá si každý okamžik v jeho přítomnosti, dokud nezjistí, že muž je její osobou posedlý již od dětství... Když se Jamie rozpadne manželství, protože zjistí, že ji její manžel podváděl, vydá se i se svým synem za svoji rodinou, aby se rozhodla, co dál. Brzy se seznámí s Whitem, šarmantním mužem, který ji začne ochraňovat. Možná, až moc. Podaří se mu Jamie přesvědčit, že její bývalý manžel chce unést jejich syna. Jamie se do Whita začne zamilovávat, ale pak zjistí strašnou pravdu – je to její bratranec, který navíc trpí paranoidní schizofrenií. Okamžitě si od něj snaží držet odstup, aby ochránila sebe i syna, jenže Whit je ve svých bludech ochotný udělat cokoli, aby ji dál chránil… (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Marze

všechny recenze uživatele

Film vhodny pro lezeni na gauci pod pokryvkou uterni vecer s otevrenou lahvi vina za ucelem odhozeni vsech starosti. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, keď som prinútený pozrieť si niečo aj v telke. Zdá sa, že aj v Čechách majú podobný problém ako u nás, jednoducho strašný vred na zadku. 20/100 ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak by príbeh tohto typu nejaký škrabák zosmolil a poslal do zapadnutého ošuntelého vydavateľstva ako román, tak ten zdrap vyhodia von oknom s odkazom, že radšej skrachujú ako si navždy pošramotiť reputáciu publikovaním kopy hnoja. A stránky tohto románu by zažltli, no nebolo by to zubom času, ale priamo močom riaditeľa tohto vydavateľstva. A tu sa z tak podradného scenára natočí rovno film. Toľko predvídateľných a okopírovaných námetov na jednom mieste sa len tak nevidí. Úplne prvá rana pre divácky záujem nastáva hneď na začiatku, keď vlastne v úvodných záberoch prezradia, kto je vlastne páchateľ a aký má motív. V takom prípade na čo vlastne točiť film ďalej? Všetko je vysvetlené hneď v úvode, ok, mohli to zabaliť a ušetrili by na hercoch a materiáli. Ale oni nakrúcali ďalej a máme tu také nepochopiteľné konanie postáv ako napríklad hlavná predstaviteľka z celej duše nenávidí svojho muža, uteká pred ním za hory za doly, odmieta, aby sa stretával s jej synom, ale už o dve minúty mu vykladá ako ho strašne miluje, že ten zaľúbený kukuč nedala ani Rosalinda. Apropo, takých drevených hercov museli fakt hľadať rovno v lese. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama