Reklama

Reklama

Tajemné křížovky: Návrh na vraždu

(TV film)
  • USA Crossword Mysteries: Proposing Murder (více)

Obsahy(1)

Když je starý přítel newyorské redaktorky křížovek Tess Harperové (Lacey Chabertová) nalezen zavražděný v ten samý den, kdy se v jedné z tajenek objeví jeho nabídka k sňatku, Tess spojí síly s detektivem Loganem O'Connorem (Brennan Elliot) ve snaze najít vraha. Společně musí poskládat střípky záhady, jejíž původ sahá až do období druhé světové války. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

silentname 

všechny recenze uživatele

Crossword Mysteries: Proposing Murder" je podľa mňa lepším filmom, než otvorenie tejto série "A Puzzle To Die For" Mám Pocit, že Lacey Chabert a Brennan Elliott tu pôsobia oveľa prirodzenejšie a tá chémia čo sa medzi nimi otvára robí miestami film aj celkom vtipný. Sami o sebe fungujú, no aj spolu už do toho dávajú nejaký ten šarm, ktorý prvej časti chýbal. Záhada je zaujímavejšia, no tentokrát som ku koncu rozlúštil identitu vraha. Ale na druhú stranu to nebolo predvídateľné. Len som nemal dostatok indícií, ktorými som to mohol spájať. Produkcia je klasický Hallmark a je to na filme vidieť, ale celkovo ma to bavilo. A úprimne si myslím, že z tejto série ide asi o najlepší počin. Hodnotenie: B ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ok, toto aj keď je tv lacný a zle zahratý film, dej bol chytrý, na dané pomery a dlho ma balamutil. Samozrejme, absencia motívu to dlho naťahovala, ale aj tak, bavilo ma to dopozerať a čakal som väčší dríst, už len kvôli tomu názvu. 1 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

měla jsem silný pocit ,že film sponzoroval výrobce kožených budniček .Hlavní aktérka jich vystřídala několik a i detektiv O´Connor se v ní blýskl.Farmář byl jak když vypadne ze žurnálu a ne že se lopotí na farmě.Scénář poměrně slabota.Ale jo - v Americe jsou příběhy kolem svateb cool. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Průměrn televizní detektivní počin, jenž neurazí, ale ani nenadchne. Snad kdyby to bylo o čtvrt hodinky kratší, bylo by to lepší. Nicméně o chlup nápaditější, než první díl. Za mne 55%. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Nemám důvod dát méně než 65%. Velmi příjemné odpočinutí u slušně zahraného i neurážejícího krimi příběhu. Mírnou předvídavost má divák rád, napětí nezvýší tep při duševní siestě. Rád se podívám na další. ()

Reklama

Reklama