Reklama

Reklama

Vládcové nebes

(seriál)
  • USA Masters of the Air (více)
Trailer 2
USA, 2024, 8 h 28 min (Minutáž: 48–77 min)

Tvůrci:

John Orloff

Předloha:

Donald L. Miller (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Bel Powley, Barry Keoghan, Stephen Campbell Moore, Sam Hazeldine, Josiah Cross, Ncuti Gatwa (více)
(další profese)

Epizody(9)

Počas druhej svetovej vojny riskujú svoje životy letci 100. bombardovacej letky – bratstva ukutého z odvahy, straty a triumfu. (Apple TV+)

Diskuze

karloszK

karloszK (hodnocení, recenze)

Za mě zklamání. Málo bitev moc kecání.

Příště raději zas ze země. 

anabol

anabol (hodnocení, recenze)

Obrovské sklamanie ! Každý očakával ,že to bude niečo ako Bratstvo neohrozených. Miesto toho sme dostali  pupušov z modelingu. Celý serial je dosť nudný! Miesto akcie  sa len rozpráva. Teda najväčší trň serialu je len blabotanie. Je tam nedostatok hudby, bojov. Za mňa riadny prepadák ! A to som sa tešil velmo na tento serial.👎👎👎😡

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Nebolo to zlé, ale určite ani nie najlepšie. Niečo tomu chýbalo, taká tá špinavosť z Bratstva či Pacifiku. A teraz si už len počkať ďalších 10 rokov, kým niekoho napadne urobiť seriál z pohľadu námorníctva od Pearl Harbouru

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Věděl by někdo co byla zač ta buchta, kterou klátil Crosby? Čekal bych, že ji zmíní v epilogu, když měla tolik screentimu, ale nic...

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

První tři epizody byly super, ale pak to šlo dolů a poslední díl to už nevytáhne, i kdyby to byl majstrštyk (čemuž nevěřím). Pravděpodobně to nejen v mém žebříčku skončí pod Pacifikem, což je škoda, potenciál tu byl, ale prostě není to ono. 

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Ja tiez som zatial mierne sklamany, na surodencov to nema, a pochybujem ze to posledne dva diely  extra zvysia. Preco tomu tak je? Za mna slabsie postavy, ziadne nejake dramaticke sceny(mimo leteckych, tie su fajn), love story tiez nuda a zbytocna. Prostredie serialu je strasne repetetivne, bombardovanie, navrat, pitie na mrtvych v krcme. Zajatecky tabor nic sa tam dokopy nedialo a 10min zo stopaze sa venovali stavaniu radia.

Zatial je to slabe nielen oproti bratstvu a pacificu, ale aj hlava 22 je daleko lepsi serial(ok, tam bola lepsia predloha). 

 (hodnocení, recenze)

V podstatě příšerná krávovina. Obšlehnutá Memfiská kráska roztažená do neskutečné délky s kupou počítčových omalovánek (Memfiská kráska se točila (až na pár vyjjímek) skutečně ve vzduchu s letadly)  a obrovskou hromadou zdlouhavých nudných scén o hovnu.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Nevím čím to přesně je ale pořád se nemůžu chytit. Přitom mám rád jak Bratrstvo, tak Pacifik. Nějak mě to nebaví či co. Jako maj to zase hezky udělaný, člověk až žasne ale tentokrát to na mě nefunguje. 

na příspěvěk reagoval Gertrudo

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Koudy_cz

Pretože to platí Apple a neexistuje dôvod aby Apple seriál bol na HBO, tak ako Game of Thrones sa nevysiela na Apple TV? Premiérová exkluzivita. Komu sa nepáči, sú tu Torrenty.

Warhorr

Warhorr (hodnocení, recenze)

Já musím říct, že jsem zatím velice spokojen. Oba dva díly jsou boží. Fantastická hudba, intro, celé to válečné prostředí a casting na jedničku. Jsem rád, že i tady se snažili, obdobně jako v Bratrstvu či Pacifiku, zařadit vesměs neznámé či méně známé herce. Jasně, je tu Butler i Keoghan, ale ty pořád beru jako spíše za vycházející hvězdy, kteří se teprve teď začínají prodírat kupředu. Ohledně toho vizuálu, když mluvíme o tom, jakmile se ocitneme ve vzduchu, ok taky bych chtěl, aby to vypadalo méně jako nějaká animace z PC hry, ale prostě ta doba a možnosti jdou ve filmovém průmyslu tak vehementně dopředu, že se až tak moc divit nemůžeme, že tvůrci to takhle zasypout efekty. Časy Memphiské krásky, Tora Tora Tora, Bitvy o Midway ( 1976 ) apod jsou prostě pryč, ale buďme rádi alespoň za tohle. Když se ale ocitneme v kokpitu, tak ta práce posádky je znázorněna skvěle ( problémy s palivem, navigací, omrzliny, hořící motory, strasti mužů, všechno je to na jedničku a pořád si myslím, že to nejlepší nás ještě čeká ). Udělal jsem si ještě rychlý sled WWII filmů z prostředí leteckých bitev a když to porovnám s trapným Hurikánem nebo Red Tails, tak to jsou vážně nebe a dudy a mohl bych jmenovat i další. Ještě jsem zvědav na letecké útoky německých stíhačů, zatím toho moc nebylo. No zatím je to 5/5, není o čem.

DerfelCadarn

DerfelCadarn (hodnocení, recenze)

Zdar lidi. Nevíte někdo, jestli ten seriál půjde paralelně(nebo se zpožděním) ještě na nějakým jiným streamu než jen Apple? Díky.

na příspěvěk reagoval Koudy_cz

Uživatel DerfelCadarn smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Je to seriál (vždy omezený rozpočet oproti filmům) a letecké bitvy prostě musí být celé CGI logicky, takže je jasný, že to nebude stoprocentní. Zase jsem ale slyšel lidi říkat, že alespoň se ty letadla v těch záběrech, co jsme už viděli, pohybují tak, jak se mají letadla pohybovat. Protože v mnoha filmech to tak není. 

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Echelon1

U Midway špatné efekty s klidem toleruju, protože si je dělal Emmerich v podstatě sám na koleně a ještě komplet za vlastní peníze. Tady se pořád trochu bojím toho, jak budou samotné letecké bitvy vizuálně vypadat, ale pořád může digi vizuál dohnat třeba audio stránka, potažmo atmosféra.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Intro ako inak bude kult, ale v porovnaní s tou minútovou scénou mám pocit, že naň išla polovica rozpočtu. A to boli (pochopiteľné) sťažnosti na CGI v Midway

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

cyphercz

Pretože máš nábeh na paranoju. Fakt si si ma na základe toho že sa mi viac páči T-34 ako Fury politicky zaškatuľkoval? Takto to dopadá keď si vybuduješ osobnosť na základe politického kompasu xD

Uživatel Sepp37 smazal svůj příspěvek.

jim_clark65

jim_clark65 (hodnocení, recenze)

cyphercz

Oh madonne :D , vyhľadaj si prosím ťa slovo "sarkazmus" vo výkladovom slovníku, inak nechápem celkovo tejto "rusofóbií", ja osobne proti nim nič nemám, riešim individuálne, netreba ich nálepkovať, pretože Putin je egomaniak s "god complexom".

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jim_clark65

Sověti byli hlavně jednou ze stran, které to celé začala a po té co Nacisti byli poraženi, tak pokračovali tam kde přestali. A následně po pár letech, na Ukrajině se rozhodli opakovat historii, takže "Sověti" si nic neodpykali a nezaslouží si žádné odpuštění, uznání a nebo vděk. 

na příspěvěk reagoval Sepp37, jim_clark65

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

jim_clark65

Nechcel povedať nič, len ako je už u neho zvykom (ako hovorím, na CSFD preslávený slaboduchý), tak mele kraviny o veciach, o ktorých nemá šajn. ;-)

jim_clark65

jim_clark65 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A čo týmto chcel, akože básnik povedať?

Stále platí, to čo som napísal, Sovieti si to odpykali a právom zvrátili priebeh vojny, to čo bolo následkom je už komplet iná diskusia. Ak si myslíš, žeby to Nemci len tak zabrali, tak sa veľmi pletieš, Wehrmacht nebol zase taký idylický, veď aj celý blitzkrieg šlapal na "Panzerschokolade".

na příspěvěk reagoval Echelon1, Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no prosím, Echelon1 už mluví jako stadartní Ruský uživatel sociální sítě, ještě bych to "že Sovietsky zväz zničil asi 4/5 nemeckých síl"  opravil na "že Sovietsky zväz zničil asi 5/5 nemeckých síl" a bude to v pohodě. 

Související novinky

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Tom Hanks plánuje pokračování Greyhound

Tom Hanks plánuje pokračování Greyhound

13.04.2022

Herec Tom Hanks (Most špiónů, Sully: Zázrak na řece Hudson) a jeho produkční partner Gary Goetzman (Zprávy ze světa, Soukromá válka pana Wilsona) si zřejmě našli nový domov na streamovací službě od… (více)

Fukunaga a cyberpunkový komiks

Fukunaga a cyberpunkový komiks

28.03.2021

Režisér první řady Temného případu či nové bondovky Není čas zemřít Cary J. Fukunaga si vybral svůj příští snímek. Bude jím adaptace cyberpunkového komiksu Tokyo Ghost pro studio Legendary. Příběh se… (více)

Reklama

Reklama