Reklama

Reklama

Strach z lásky

  • Velká Británie Philophobia
Velká Británie, 2019, 125 min (Alternativní 120 min)

Obsahy(1)

Film Strach z lásky, který se odehrává v kopcovité krajině anglického venkova, vykresluje portrét dospívání na malém městě. Začínající spisovatel Kai a jeho kamarádi mají před sebou poslední týden školy. Způsob, jakým se jej rozhodnout strávit, bude jednoho z nich stát život a navždy je všechny změní. (Cinemax)

Recenze (4)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

U téhle dramatické romance jsem si pošmáknul.Jediná vada je možná stopáž a vidličkové poslední zvonění,který nějak nechutnalo jak ředitele školy.Jinak parádní touha kluka po jedný holce,která chodí se školním sígrem.Musím pochválit výborný soundtrack,který prostě zvedá film tak vysoko.Herecký obsazení je přesně takový jaký má být.O tom dospívání a posledním dny,kdy si možná hodíte i nějaký ten sexuální styk,je přesně jako ten co byl v Prcičkách,že zapíchnete.Zde to nemá být tak vyloženě komedie,až možná Megsy má zde tuhle tendenci kluka býti,tak mě ohromila přirozenost snímku.90% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Do sebe zahledění zakomplexovaní nepříliš sympatičtí teenagers hledají své místo na světě. 1) Nevýrazný snímek spáchal jako svou prvotinu 28letý Guy Davies (režie, scénář, kamera, produkce)._____ 2) Stejně jako film i herci postrádají jasný výraz. Jsou tu Joshua Glenister (budoucí spisovatel Kai) nezjištěného věku, Jack Gouldbourne (Megsy, co lhal o svém otci) nezjištěného věku a 25letý Alexander Lincoln (agresivní Kenner). ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh kluků kteří končí na škole a začíná jim nový život.Ale než skončí, stane se spousta věcí které ovlivní jejich životy.A platí rčení :za vším hledej ženu.Sympatičtí kluci si žijí svůj život než mezi ně vkročí rozpolcená Grace se svým podělaným životem....Joshua Glenister v roli Kaie je vynikající .I když ani není zmíněn zde v obsazeníV době natáčení jim všem těm mladým bylo kolem 26 let ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Chlapec co se bojí ale přitom sám je zvíře, zajímavý film, a opět pro mě konec jak nemám rád. Herci slušní hlavně ta což vypadá jak Megan, byla zajímavá, stopa delší ale příběh a hudební doprovod mě držel. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama