Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (6)

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7,1/10 (s ohľadom na detskú cieľovku) séria u ktorej vás nesmie odradiť začiatok ktorý je nudný ale asi tak od pólky štvrtej epizódy sa rozbehne. Od vtedy sa zo seriálu stane kombinácia naháňačiek s dobrou gradáciou a kľudných scén ktoré obsahujú osobnosť postáv aj ich príbeh a určite tu nič neberie deti naľahko. Hlavná škoda je že jedna s postáv sype fakty o dinosauroch ako ja za mlada čakal som že sa seriál posnaží to poňať o trochu viac realisticky ale nie, tamto vás naháňa rybožraví dinosaurus ktorý by vám nemal byť schopný ublížiť, inde sa ničia oceľové podpery ako kus papiera. Snaží sa to tváriť inteligentne ale nie, strelená logika aj fyzika s filmu Jurský svet ostala. Na druhú stranu je to jedna s mála vecí čo mi vadí a neviem ako veľmi vadí deťom. Koniec deti prekvapí ale staršieho diváka až tak nie. Ale popremýšľam nad zrazením bodov za prvé 3 epizódy, zatiaľ 4*. ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek sice pomalejší, ale od druhé půlky série skoro plnohodnotný příspěvek k Jurskému světu. V podstatě mi to připadá jako ekvivalent Transformers Prime v Jurském univerzu. Na postavy se dalo zvyknout (samozřejmě nejsem cílová skupina a semtam to bylo trošku jednoduché/obcházející zákony přírody), ale hlavní zde byli dinosauři, jejich animace a "chase scenes" a lekačky byly výborné. Za výběr hlavního záporáka jako carnotaura "Tora" se vůbec nezlobím. Vrchol byla možná scéna v laguně s obrovským mosasaurem, kdybych to viděl jako dítě, tak mám asi docela trauma. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc jsem nepochopil, pro koho je ve finále tento seriál určený, kdo je jeho cílová skupina diváků. Děti budou jistě spokojené, i když je tu na můj vkus dost násilí a i nějaká ta vulgarita. Mě osobně dost vadila animace, která působí velmi lacině, má plno chyb a místy je dost odfláknutá. Příběh je vcelku jednoduchý, plný nelogičností a nenabízí víceméně nic nového. Hlavní postavy v podání protivných teenagerů se chovají extrémně nelogicky a celkově jsou velmi otravní a nezajímavý. Sice má série jen 8 dílů po 25 minutách, takže celkem rychle uběhne, nicméně po nudném úvodu se dostaneme do obyčejného dinosauřího survival módu, který potěší nebo spíš pobaví asi jen to menší publikum. Seriál Jurský svět: Křídový kemp je pro mě obrovské zklamání, de facto jen vykrádá nápady z předešlých filmů a nepřináší vůbec nic nového. Plus ta pokažená animace, nelogický děj a dialogy také na kvalitě moc nepřidají. 3/10. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud mám po první sérii jakéhokoliv seriálu chuť pokračovat (s radostí samozřejmě), tak je to dobré znamení. Tady je to zatím docela fajn. Jednoduché příběhy asi spíš pro děcka, ale pro dospělé pořád koukatelné. 3+* ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Osobně se považuji za milovníka této dinosauří ságy a prvním dílem (myšleno Jurským parkem z roku 1993) jsem byl tehdy dočista okouzlen a pohlížím na něj jako na nejlepší film historie. Samozřejmě jsem zhlédl i zbylé příspěvky do série a pohlížím na ně jako na velmi povedené, i když jsem si vědom kolísajících kvalit. Abych měl pohled na svět dinosaurů kompletní, rozhodl jsem se zkouknout i nejnovější netflixovský animovaný seriál, který dějově propojuje osm přibližně 25minutových epizod. A byla to chyba… Křídový kemp je nuda k posrání. Začne to představením hlavního hrdiny a jeho pěti parťáků. Většina z nich mě vnitřně ničila a vysílala do mých mozkových buněk myšlenky, zda mám dostatek trpělivosti tenhle jurský sranec dokoukat. Trpělivost sice došla, ale i tak jsem to dofinishoval a přijdu si opravdu znechuceně. Nejenže animace by se dala přirovnat k párty, na níž dorazily všechny existující barvy a následně se hromadně zeblily na jedno místo, postavy jsou neskutečně otravné a příběh jako neuspokojivě obyčejný, ale tenhle dětský seriál fakt nedělá vůbec nic správně. Lákadlem i pro mě byli dinosauři, jenže zaprvé vypadají šíleně debilně a opakují se jen z minulosti viděné druhy z předchozích filmů, tudíž v tomhle ohledu další palec dolů. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama