Reklama

Reklama

Jurský svět: Křídový kemp - Série 3

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Při hledání všeho, co by se mohlo hodit k záchraně, prozkoumají táborníci neznámé části ostrova – a narazí přitom na úplně novou hrozbu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

CZRohlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii, která měla sice pořád svoje mouchy, ale byla značně "dospělejší" dostáváme třetí, která ze začátku moc nenadchla, ale postupem času (třeba tak od čtvrtýho dílu) začíná být díky scorpiovi mnohem zábavnější a napínavější. Celkově mi to i od poloviny přišlo mnohem temnější a brutálnější. Škoda jen, že mi to pořád kazí ta animace, ale teď se k tomu bohužel přidali i celkem špatný vtipy a některý dialogy. V nějakých částech mi chování postav přišlo trochu hloupý, ale tak když vezmeme v potaz, že je to seriál spíš pro děti tak to asi chápu. ()

Reklama

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Welcome to Jurassic World"  Pravdepodobne posledná séria tohto animovaného seriálu si odbudla svoju premiéru na Netflixe. Mne osobne sa predchádzajúce série páčili, takže som sa celkom tešil. Za prvé musím povedať, že tento seriál je pre deti, za účelom pobaviť hlavne detské publikum, takže od toho človek nemôže očakávať ďalší Jurský Park. Napriek tomu, že ide o detský seriál však musím povedať, že je tu dosť veľa celkom brutálnych scén. Ale teraz k recenzií. Animácia bola za mňa úplne super, s Pixarom sa to samozrejme však porovnávať nedá. Čo sa týka deja, tak ten sa za mňa dosť podaril, boli tu akčné scény, zábavné scény a potom emocionálne. Všetko čo sa týkalo opustenia ostrova, kamarátov atď. ma dosť bavilo. Postavy boli fajn, sympatické a dokázali človeka pobaviť. Čo sa týka zápletky okolo hybridného dinosaura, tak tá bola celkom vpoho, ale poslednú dobu sa mi zdá, že sme týmito dinosaurami trošku prejedený, zo strany Jurského Sveta. Ale bavilo ma to, bol to taký príjemný animák, ktorý pobaví, ale nejaké extrémne zamyslenie a extra emočný záver nečakajte.  8/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Scéna, kde se děti schovávají v kuchyni a Scorpio Rex nakoukne do kuchyně přes okénko ve dveřích, je stejná, jako když se ve filmu Jurský park z roku 1993 podíval přes okénko Velociraptor. (Ondra.Simmer)

Reklama

Reklama