Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Recenze uživatele Scalpelexis k tomuto seriálu (2)

Jurský svět: Křídový kemp (2020) 

[1. série] Problém seriálu je asi velmi úzké spektrum diváků - jsou jím malé děti, kterým již nebude vadit smrt lidí ve spárech či zubech dinosaurů. Ale zároveň ještě nesmí být moc důvtipné a duševně dospělé, aby odpustily relativně na hlavu padlé chování dětiček (jednou málem umřou, tak to půjdou zkusit znovu..a pak znovu..a ještě pro jistotu jednou, sebevrazi nestoudní) a nesmyslné fyzikálie typu úspěšný, dlouhý útěk zraněného před predátorem. Autoři rabují nápady z předchozích Jurských parků o 106 a vůbec se za to nestydí, takže se originalit mnoho nedočkáte, i když možná pocítíte mírnou nostalgii nad zmínkami některých jmen. Krom toho seriál slouží jako velká vyhlídková tůra přes všechna zákoutí ostrova a druhy dinosaurů. Komplet je to v CGI, kdy dinosauři vypadají mnohem lépe co jednoduchoučce namalované postavičky. Dal bych silnější 2*, ale přihmouřím oko na nejslabší 3*. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Za mě osobně je druhý "kříďák" horší. Nejenže autorům už došla možná inspirace z původních Jurských parků, takže není kde krást nápady a spíš vaříme vodu, hlavně chování a uvažování postav se (nejen tím) začal posouvat do dimenzí čistě sebevražedných. Nemám někomu zlé, že si na prostředí samozřejmě zvyknou, ale míra ostražitosti a snaha o přežití uvadly na nepochopitelně nejnižší úroveň a tvůrci dělají z dinosaurů buďto krotké ovečky anebo ty nejneschopnější lovce v historii planety. Fyzika hadr, dětičky záhadně a úspěšně 15 minut utíkají před 10x větším predátorem a když už je má konečně před nosem, tak dinosaur přijde o všechny smysly a vždy promáchne. Jistě, je to show pro děti, ale zase takto natahovat meze bychom nemuseli ani jim, ne? Krom toho beze změny oproti 1. sérii. ()

Reklama

Reklama