Reklama

Reklama

Drtič

Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (67)

Lima 

všechny recenze uživatele

Mladému muži se lepí smůla na paty. V práci s ním vyjebává šéf, doma zase manželka a dokonce i jeho nejbližší přítel ho má za vola a obírá ho o prachy. A tak jednoho dne se stane, že se mu na tváři zničehonic objeví maska, on prokoukne všechnu špatnost a získá chuť po odplatě. Pokus o jakýsi psychologický thriller, nebo co to mělo být, Romerovi nevyšel. Od druhé půle Romero nudí, pokouší se o psychologizaci, ale nejde mu to. Ten, kdo by náhodou očekával nějaký maso, nebo nedej bože zombie, tak se nedočká. Jedině Peter Stormare v roli excentrického děvkaře, se "steroidním přeborníkem mezi nohama", potěší. Ta role je mu šitá přímo na tělo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dráma? Horor? Satira? Umenie? Čierna komédia? Romerova odpoveď na KLUB BITKÁROV, ponúkajúca svojské presvedčenie, že človek môže zabiť koho chce a prejde mu to? K oceneniu je tu prevažne patričný výkon už roky ignorovaného Jasona Flemynga, prsia Leslie Hopeovej a penis Petra Stormarea v úlohe bezcharakterného vydavateľa. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/386/ ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Blábol. Zaujala mě jen úvodní scéna, kdy hrdina poslouchá relaci v rádiu, kam zavolá nějaký muž a v přímém přenosu se zastřelí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mr. Faceless, aneb neviditelný muž na trestné výpravě za svou tváří.. Spíš než horor chtěl Romero nabídnout příběh člověka, co si prochází obtížnou fází života, nicméně setkalo se tady tolik dalších směrů, že ani jeden svou lehkou vahou nevedl k cíli (od decentně černé komedie přes hudbou podporovaný noirový spirit až po bizár na punk hororovém candrbálu). Nebýt toho švédského hovada v županu, bylo by to k nedokoukání.. ()

dwi odpad!

všechny recenze uživatele

Prostoduché, nudné a po půl hodině již dosti unavující. Ani takový režisér jako Romero nedokázal vykřesat alespoň elementární napětí či zajímavou zápletku. Ta je stavěna na moralistně ubohém ději s plejádou nudných hereckých výkonů, z nichž ani jeden nevzbudí špetku zájmu. Škoda peněz, času i očí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

George Andrew Romero si v roku 2000 dal na chvíľu prestávku od svojich legendárnych zombie snímkov a rozhodol sa natočiť psycho horrorový thriller. Podľa vlastného scénara zrežíroval film "Bruiser". Je to príbeh o mladom zakríknutom, submisívnom mužovi, ktorému sa zrútili všetky životné istoty. Manželstvo, financie, kamarát, práca, domov. Všetko sa mu posralo. Vtedy sa v ňom niečo zlomilo. Prestal držať hubu a krok. Dozrel čas na pomstu. Treba vyrovnať účty. Nastal čas vraždiť. **** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(18) Kanadský, dejový vtip, ktorý v úvode vôbec nepôsobí zlým dojmom, no odstupom času aj vďaka nevýraznému spracovaniu padá do záhuby. Treba len dodať, že si to spravil "sám". ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Parádní obsazení!! Neviditelný J. Flemyng se příjemně vyloupl – a ta nahromaděná ublíženost hezky vyplula na povrch. Není nad to se zdravě nasrat. A charismatický P. Stormare (šéf) pro přátele nuly také: narážeč Milo, nebo kundyhonič z titulní strany – je neustále nadržený, vopíchá kdejakou micinu a cítí se jako king – sice už trochu vopelichanej, ale pořád trhá rekordy. Romero tedy odbočil, to jo… ale odpouštím mu. Dost mě pobavil!! Bruiser je netradiční pohled do mysli rodícího se fantominika – a to je můj obor. Přesný zásah na komoru bruisere. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od Mistra Romera by člověk čekal větší flák, než jen průměrný příběh o muži, který se rozhodne skoncovat s útiskem ze strany manželky, šéfa a všech ostatních okolo. Nenápadná šedá myš se promění v krysu s ostrými zuby. Nejprve jen v představách strčí ženě hlavu pod vlak a na manželku vytáhne sekeru, pak ale dojde k poznání, že změna je nutná i v reálném životě. Na vraždění záhy dojde, jenže chybí nápad, patřičný říz a šťavnaté gore. Chybí napětí, strašení, úzkost a mrazení. Zatraceně, tohle mohl být megamasakr! 4* si tak zaslouží jen horrorová party s údernými Misfits, smrtkami, mísami plnými očí, prstů, potracených plodů, s lebkami naplněnými krví, prsatými tanečnicemi, maskami, lavírováním mezi horrorovým a s/m... celkově 3* a vícekrát vidět netřeba. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ach Georgi, co mi to děláš? No vítej teda do party k Tobe Hooperovi. Na stará kolena se guru zombíků zamotal do pitomoučkého thrilleru o chlápkovi s hloupoučkou maskou, co podřezává jiné nesympatické lidi - no podřezává, zabije jich snad tři všeho všudy. A samozřejmě jedinéco tam je ještě jiného, je samoúčelná nahota. Ale ta nestojí za nic, stejně jako zbytek máčky kolem. Ještě že se starouš pak trochu rozjel s dalšími ... of the Dead filmy. Takhle snad neskončí na stará kolena jako karikatura seme saba. Určitě žvatlaniny typu Drtič nemá zapotřebí. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

1* s odřenýma ušima za P. Stormarea, který si svou roli arogantního prasáka očividně užíval a když poskakoval na obrazovce, měla ta neslaná, nemastná, netěsná a nepevná břečka docela vtip. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Udajně nejhorší film mistra Romera ale co.... Já se bavil, teda začátek je příšernej a prvních 20 minut jsem přemýšlel o vypnutí, ale od doby co má "masku" jsem se opravdu neskonale bavil, příběh sice není moc extra dobrý, a televizní zpracování je slabé, ale prostě jsem se opravdu bavil a navíc Stormare je úžasnej slizoun. Za mě dobrý. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Taková oddychovka pro můj nudný nedělní večer.je fakt že sem se ze začátku nudil ale bavili mě ty hlášky toho jeho šéfa. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

George A. Romero se proslavil jako legendární tvůrce, kultovních zombie hororů, ale občas si odskočil i k jiným hororům. Bohužel, protože poté vznikaly filmy jako Drtič. Tématem podobné, jako Americké psycho, ale bez nápadu a s hodně podivným scénářem i hereckými výkony, které působí, jako by se celý film odehrával ve snu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

George A. Romero mě už několikrát přesvědčil, že umí točit i něco jiného než jen filmy se zombíkama. Ne vždy však u diváků zaboduje a tenhle kousek je toho jasným důkazem. Mě osobně to však zas až tak hrozné nepřišlo. Děj se sice místy nehorázně vleče a nebýt nevěrné manželky a Stormareho, tak jsem asi v polovině usnul, ale hlavní hrdina dělal co mohl. Nebo respektivě na co herec Jason Flemyng má. Mezi moje oblíbené filmy však tenhle rozhodně patřit nebude. Drtič Peter Stormare však u mě zabodoval na plné čáře, stejně jako u holek které přefikl.... ()

Reklama

Reklama