Reklama

Reklama

Kurýr: Zásilka smrti

  • Velká Británie The Courier (více)
Trailer 1

Obávaný obchodník se zbraněmi Ezekiel Mannings (Gary Oldman) byl po letech destrukční činnosti v podsvětí konečně chycen. Je umístěn do domácího vězení v New Yorku, ale i tak pokračuje v podnikání. Ezekielův bývalý zaměstnanec Nick Murch (Amit Shah) byl vzat pod vládní ochranu jako korunní svědek soudního řízení proti Manningsovi. Ten ale udělá všechno, aby proces zmařil. Najme si zvláštního kurýra (Olga Kurylenko), nepřekonatelnou jezdkyni na motocyklu a nejlepší ve své profesi. Ta má nevědomky doručit zásilku smrtícího plynu na utajenou adresu, kde chrání Nicka. Kurýrka zachrání jeho i sebe před jistou smrtí. Aby Nick mohl splnit to, k čemu se zavázal, kurýrka ho musí ochránit a čelit armádě bezohledných najatých vrahů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

No totální bourač bloků! A aby ne, mělo to všechny předpoklady. Jako vždy nehrající kapitánku ukrajinských rozkuřovaček v hlavní roli, vyšinutého záporného agenta, až xblití trapně parodujícího herectví, zoufale ochrnutého a nesympatického čmouda coby oběť, čtyři prkenné stokilové ovarové krky, které když třicetikilová Olinka choreograficky příšerně upěstičkovala xmrti, jen jim oholili hlavy, nalepili kníry a poslali je neumětelsky předstírat úplně nové prkenné stokilové ovarové krky, jakože posily, režiséra a scénáristu, co se učil řemeslu v dramatickém kroužku při Ústavu pro léčbu mentálních retardací ve velkobritském Memphos upon Avon, úchvatnou garážovou výpravu, mimořádně štědrého bezdomoveckého producenta novodobých Žánkládovek a Segalovek a genitálního skladatele, který zkomponoval úžasně dramatickou hudbu k takovým hitům, jakými jsou například Huge tits housewives anal penetration nebo Horny teen facial cumshots. Jen nechápu, jaxe v téhle žumpě zetkového amatérského porna a na pohřbu kurýrní série ocitnul Stařec. Asi buď někoho sexuálně obtěžoval anebo Zachariáš skvěle kouřil. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pamatuju časy, kdy byl kurýr nabušenej Jason s nadupaným autem, měl svoje zásady a styl. No jenže doba se změnila a kurýrkou je hubená Olga jezdící na motorce (jasně, protože tak se dobře převáží zásilky všeho druhu, že!?). A tahle Olga vydrží víc než vycvičenej MMA bojovník a má takovou sílu, že se ubrání hned několika velkým kolohnátům. Ti ale mají IQ vypnuté žehličky, takže si neumí s ničím poradit, a u toho jejich "velitel" celou dobu furt jenom vyvaluje oči u monitorů. G. Oldman už si pár padouchů zahrál, s tím on nemá problém, ale nechápu, proč do tohoto šel. No a pan svědek je tak otravnej, že ho měli zastřelit hned v první scéně! Achjo, to je zase výplod teda. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď jsem jako neprůstřelnej? - Pokud tě netrefí do hlavy." Od akčních filmů nečekám žádný velký umění, spíš zábavnej výplach mozku, ale tady jsem dostal jedno velký NIC. Nic s velkým Ň. Akce nudná, jednání postav retardovaný, odlehčenej humor nenalezen a skoro celý je to natočený v jedný garáži. A i když to bylo blbý, tak to bohužel nebylo tak blbý, aby mě to alespoň škodolibě pobavilo. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Olga Kurylenko se nechává mlátit v garáži. Gary Oldman čeká v obyváku, než ho odstěhují. Nic víc se neděje. Triviální děj a ukázka, že dobré ženské akční hrdinky nejdou tvořit jen tak. A Zackary Adler by měl nakoukat Bessona ještě párkrát. Pochvalu si zaslouží skvělá hudba, která pro tuto taškařici plnou nesmyslů je až příliš honosná. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pozitívom boli celkom slušné killy, ale to je asi jediné pozitívum. Ostatné veci sú prachsprosté béčko-céčkové kulisy (bez výpravy), choreografia možno na pohľad fajn, ale v skutočnosti 50 kilová vychrtlina proti metrákovám hovadám v pästnom súboji jednoducho nemá šancu, nech je zo sebelepšej armádnej jednotky, jedna bomba do brucha a má utrhanú polku vnútorností. Takže jedna hviezda za slušné killy a gore pri nich a druhá hviezda zo slušnosti voči ostatnému osadenstvu na čele s Gary Oldmanom, ktorý mal svoje scény natočené tak do cca 30tich minút a Dermot Mulroney ešte skôr. Škoda, mohlo to byť ďaleko lepšie, ale pravda je taká, že Oľga Kurylenko by mala radšej presedlať na nejaké drsnejšie porno, tam by sa hodila viac. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Motocykly na natáčení poskytla německá značka BMW. (Rominator)

Reklama

Reklama