Reklama

Reklama

Doktore?

  • Francie Docteur ? (více)
Trailer 1

Doktor Serge Mamou-Mani (Michel Blanc) bojuje se závislostí na alkoholu a hrozí mu, že bude vyškrtnutý z lékařského registru. Je patřičně naštvaný a protivný. K tomu má na Štědrý den službu jako pohotovostní lékař a pacientů jen přibývá. Ale to ještě nestačí. Nešťastnou náhodou se srazí s roznašečem pizzy Malekem (Hakim Jemili) a zraní si záda. Malek nemá jinou možnost, než ho v práci zastoupit. Aby všechno vypadalo důvěryhodně, Serge mu bude dávat pokyny přes sluchátka… (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (11)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzi umí lépe. Námět je sám o sobě zajímavý, hlavní hrdina je doktor, který na vánoce dělá pohotovostního lékáře, ale při střetu s poslíčkem pizzy si nešťastně poraní záda a bude jej muset zastoupit při vyšetřování pacientů. Spíše černá komedie, hlášek tu moc není a mohlo to být bláznivější a trhlejší, ale na jedno podívání to ušlo. 55% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyšlo dva a pol vtipu a pri rodiacej černoške som si chcel do uší napchať záves. Účel pobaviť ale film splnil. Aspoň niekoho. Mňa až tak nie. Že je to podľa skoro skutočného príbehu je ale plusom celého príbehu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející a stravitelná Francie, která na jednu stranu sice rozhodně umí líp, ale na stranu druhou film nejspíš není k zahození. Doktor s poraněnou nohou nemůže chodit, a tak jej na noční pojížďkové domácí službě zastoupí poslíček s jídlem, který přes sluchátko dostává instrukce, co a jak dělat. Občas dojde na komické situace, občas film vykouzlí divákovi na tváři úsměv a potěší i český dabing, ale humor naneštěstí nebyl až tak úderný a silný, aby vyvolal záchvaty smíchu a celkově je z filmu cítit, že jde jen o jakési béčko bez větších ambicí. Pobaví, nenudí, ale jak jsem řekl - Francie umí i líp. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvěle vymyšlená komedie - ale né, ono je to podle skutečné události, tak kvůli tomu,  tomu dám pět hvězd, protože to se fakt povedlo. Dřívější francouzské komedie jsou opravdu vtipnější, ale toto funguje i jako drama, vlastně to ani prvoplánově komedie není. Každopádně velké překvapení tímto relativně krátkým filmem, a moc by mě zajímalo jak moc se to blížilo skutečnosti... 90% ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná komedie ze škatulky "feelgood" filmů pro mě byla nečekaným, avšak o to milejším překvapením - i s přihlédnutím k tomu, že pařížští pohotovostní lékaři nejezdí v renaultech ale ve škodovkách... ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dobre, francúzsky film ako vždy nesklamal ale v tomto prípade ani moc nenadchol. Neurazí, nepoteší ale na jeden večer ako lacná zábava postačuje bohato. Pomerne svižná a originálna zápletka nenudí a sem tam sa dalo zasmiať a sem tam sa dalo aj niečo hodiť po TV. 50 % ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Nuda, která spěje k předvídatelnému konci. Dá se to proklikat až na konec, posledních cca 5 minut pak přeci jen celkem pobaví. ()

k.rakonos odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu u takové sračky tak vysoké hodnocení. Bože, kam se dostala dřív výborná úroveň francouzských komedii a filmů všeobecně. Nešlo tomu dát ani 1 *, sorry, ale odpad. ()

Reklama

Reklama