Reklama

Reklama

Slayer: The Repentless Killogy

(koncert)
  • USA Slayer: The Repentless Killogy
Trailer 1

Obsahy(1)

Slayer! Téměř čtyři dekády na scéně, nezpochybnitelný status králů thrash metalu, kultovní kapela s nekonečným zástupem věrných příznivců. Aktuální čtveřice hudebníků – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt a Paul Bostaph – má své místo v historii metalu jisté. Na závěr své velkolepé kariéry chystají Slayer ještě poslední ofenzivu na velké plátno s koncertním snímkem Slayer: The Repentless Killogy. Záznam nekompromisního koncertu, nasnímaného v Los Angeles 5. srpna 2017, předskočí krátký hororový příběh. Jaký příběh se odehrává v krátkém filmu? Bývalý nacista Wyatt se zamiluje do Giny a kvůli ní opustí gang s názvem Ruka Bratrství. Gina záhy otěhotní, ale protože neodpovídá chorým fašistickým představám o rasové čistotě, gang pár přepadne a Ginu i s nenarozeným dítětem před Wyattovýma očima brutálně zavraždí. Následně je Wyatt obviněn z vraždy a uvězněn. Z kriminálu však uprchne a začíná se mstít. (Aerofilms)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Veľké, ba priam jedno obrovské sklamanie, za ktoré Slayer asi až tak nemôžu. Tak 1. kino - HRÔZA! V inač kvalitnom CINEMAX KOŠICE nám najprv zabudli pustiť film (čakalo sa tak 20min), potom ho pustili bez zvuku (!!!) a k tomu tak potichu, že sme si vraveli, že niečo nie je OK. Krvák je totálna CHU*OVINA ako od Asylum, s katastrofálnymi hercami a žiadnym dejom, takže za pozretie stoja aspoň tie klipy, ktoré ste už aj tak asi 100x videli na youtube. S koncertom prichádza zlepšenie, ale zvuk je ešte stále na hovno = celé je iba STEREO (!!!), hrozne potichu, žiadne basy, iba výšky (oproti METALLICA S/M 2 totálna slabota a o 5 tried zošup dolu!), k tomu počujeme opäť tie isté skladby 2x (Repentless, You Against You, Angel Of Death). Koncert je síce natočený dobre (občas iba trochu šibnutý strih), Slayer a ich hitovky šľapú, no kapela nie je v TOP forme, v akej bola napr tento rok (Budapešt 2019). Vtedy ešte pekne pupkatý Tom trochu nestíha a jeho vokál jednoducho nie je ideálny. Zvyšok je fajn, staré klasiky potešia, naopak novinky nijak extra nenadchnú. Môj názor? Trápny krvak sa mal jednoznačne vyhodiť preč (0/5) a koncert (4/5) sa mal natočiť z tohto rozlúčkového turné, kde je setlist lepší a Tom konečne vo forme. Také dvd Still Reigning či Live Intrusion sú žiaľ niekde inde.... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Film je krátký krvák (40 minut), kde se krví a násilím nešetří, k tomu Slayer hrají trojici skladeb z alba Repentless a v závěru je Angel of Death z koncertu. Rozložení hudby je dost nerovnoměrné a těch pár dialogů také - nejdřív více hudby, poté více mluvení. Po skončení filmu následuje celý koncert z Los Angeles, kde kromě skladeb z Repentless, zazní mnohé další písně z celé jejich kariéry. V kině byl nedaleko od nás rušivý element v podobě dvou chlápků, kteří se nahlas bavili, ještě že ne celou dobu trvání promítání. Parádní nářez, s dobrým zvukem, dostatečné nahlas, bo jsme byli v kině, kde jsme byli prvně, neboť ostravská kina tohle nepromítala. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Vše začíná půlhodinovým masakrem, kdy krev stříká skoro až na kameru. Nebýt skvělých hudebních vsuvek a obvyklé role Dannyho Treja, bylo by toto "ántré " zbytečné. Pak už však příchází to pravé, ořechové! Smršť brutálně tvrdých thrashových riffů od kapely, která se nikdy v celé své historii nezpronevěřila svému stylu a za to jí patří uznání. Moc mě mrzí, že jsem je nikdy neviděl naživo, tak aspoň takový dokument je pro mne potěšením. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Dôstojný video živák na Blu-ray v katalógu Slayer, ale predsa len nejaké chybičky sa nájdu. Úvodný krvák spojený s videoklipmi z albumu "Repentless" je síce riadne brutálny, ale na druhej strane aj dosť smiešny s tými hektolitrami umelej krvi :D Ale ako dlhé intro pred koncertom sa to raz pozrieť dá. Samotný koncert je štandard od Slayer, vypredaná aréna Forum v Los Angeles šalie ako sa sluší a patrí, playlist je dobrý, okrem overených klasík potešia aj nejaké tie deep cuty. Ale Tom Araya býval teda v lepšej forme - to ako nestihol párkrát nástupy do pesničiek by sa nemalo stávať, ak sa nahráva živák na oficiálne vydanie. Ďalšiu výtku mám k zvuku - je akýsi zahuhlaný, špinavší, mne by sa viac páčilo keby gitarové riffy boli čitateľnejšie a publikum bolo miestami tiež príliš nahlas. Na druhej strane ale obraz je nádherne ostrý a koncert je dobre natočený - od Waynea Ishama je to samozrejmosť. Potešil by aj nejaký dobrý bonus ako mali ich staré DVD "War at the Warfield" a "Still Reigning", ale bohužiaľ páni si pre nás nič iné okrem toho úvodného filmu a koncertu nepripravili. Každopádne, je to solídne Blu-ray a som za jeho realizáciu veľmi rád. Hodnotenie slušné štyri hviezdičky. Plný počet ale dávam koncertu vo waleskom Cardiffe na ich rozlúčkovom turné v roku 2018, kde boli chlapi v lepšej forme ako na tomto videu a kde som si uvedomil, že Slayer naživo je jednoznačne najlepšia čisto thrash metalová kapela akú som zažil, taký tlak a adrenalín aký tiahne z ich hudby nemá nikto! ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc nelíbil, spousta krve a neúčelné brutality. A jen čtyři písničky. Naštěstí následoval koncert, který je už někde jinde. I když na chlapíkách toho není moc k vidění, šou nedělají v podstatě žádnou a vystačí si jen s občasnými plameny, tak hudba je někde jinde. Trocha vzpomínek na mládí, to dělá hodně. A vlastně i nostalgie, protože Slayer už svou koncertní činnost ukončili. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama