Reklama

Reklama

Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2019, 60 min

Obsahy(1)

Přímý přenos z Vladislavského sálu Pražského hradu. (Česká televize)

Recenze (13)

honajz 

všechny recenze uživatele

Když už , tak už. Udivuje mne, že někdo dá odpad z ideologických důvodů, aniž by ocenil práci lidí z České televize, vkusný komentář moderátora, slušnou práci kameramanů a střihače, zvukařů a dalších, kteří se kolem takového živého vysílání motají a jsou důležití, aby ve v pořádku klaplo. Jinak samotný ceremoniál proběhl v klidu, řada oceněných si své řády zasloužila, u některých oceněných můžeme polemizovat - stejně jako jsme polemizovali i u některých prezidentem Havlem oceněných -, řeč prezidenta Zemana vyzdvihla jednotlivé osobnosti, u některých z nichž šlo o malá lidská dramata (viz vdova po vídeňském primátorovi, neprávem nařčenému ze spolupráce s StB), a koneckonců, k toleranci a snaze o pochopení druhých vyzývají jak příznivci, tak odpůrci Zemana, takže mu tahle slova nejde vyčítat. A že poukázal na pokrytectví některých lidí, kteří jedny osobnosti adorují a jejich minulost je jim jedno, a druhé hanějí, i když třeba byli v Chartě, nu, ani se nedivím, dvojí metr je v dnešní době hodně vidět. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Milošovi přeju, ať mu vydrží zdraví a spoustu lidí do konce svého presidentování ještě pořádně nasere…Většina lidí co nominoval si své vyznamenání skutečně (asi) zasloužila, ovšem nevím, proč to zas dostal tunel dědek a zloděj per Klaus st., který má už dávno s Kalouskem sedět za katrem…Tož Milošu „na zdraví“ a zase za rok… ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobře zvládnutý ceremoniál i když kritici prezidenta si zase něco najdou....třeba ,že seděl,že....Klasika.Za mě spokojenost a celkově 95% a pět hvězd. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Každoroční důstojné a krásné zakončení státního svátku naší země. Ocenění lidí, co pro naši vlast udělali kus dobré práce nebo se pro ni obětovali. ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Táž.¬         Zdejší občina rozdělila se takměř bezvyhradně na skupinu ostouzejících a skupinu obdivujících, mezi něž je třeba počítati řadu kontrujících.¬                 Rozdělení to velmi připomíná rozdělení celé naší občanské společnosti: na chudé a odstrkované na straně jedné a bohaté a vážené na straně druhé; na ty, co už měli po dvaceti pětadvaceti rocích od převratu dost politikaření na úkor občanů a vyzdvihli Babiše, Piráty a Okamuru na straně jedné a bezbřehé tradicionalisty na straně druhé; na lidi nemající co ztratit a ty, jimž spoučasný režim ublížil na straně jedné a přesvědčené obdivovatele demokracie globálního kapitalismu na straně druhé. A jde o to, že obě skupiny jdou proti sobě, jdou si po krku, aniž by hleděli na společný zájem náš všech, co žijeme zde, v naší vlasti, od dávna zemi Čechů, Moravanů a Slezanů. Protože ne naše vlast se chová macešsky nebo naopak vlídně: to politický systém a stát to dělá.¬                 A já, jak miluji svou vlast, tak nenávidím tenhle zrůdný režim, v němž teď žijeme, který nám byl vnucen z vnějšku korporačně-vládním molochem Západu. A pro to nevím, čemu bych se měl obdivovati na pořadu, kde ukazují tlamy z chlíva politiky, držky odvádivší svou "dobrou" práci tak, že v kotlině české vypadá to tak, jak to vypadá: majetek celospolečenský rozprodaný a rozkradený; převelký do budoucna dluh státní každým rokem se nezodpovědně zvětšující (aniž by např. komunisté s tím nesouhlasející něco zmohli); oklešťování sociálních jistot pragmatiky, napojenými na lobby bobtnajícími už beztak blahobytem; a tak dál.¬                 Vyserte si voko, vy všichni honajzové a flanker.27ové, se svým kreténským obdivem! A vy, "odpadáři" Spinosaurové a Kulik.Zové, tím hodnocením ukázali jste vskutku, co je ve vás: pouhá tupá nenávist za každou cenu, zařadili jste se mezi sprostou chátru, která lže kdykoli to je pro ni prospěšné, která bude vzývat a volit a lízat prdel tomu, od koho drobet spadne, aby jej při první příležitosti bez milosti skopla a utloukla.¬                 Srovnal jsem si tento pořad s "Triumfem vůle" Leni Riefenstahlové z r. 1935, dokumentem oslavujícím vítězství národních socialistů německých potažmo strany Hitlerovy; a "Triumf" vyšel z tohoto porovnání vítězně: je profesionálněji natočen, při čemž míra mastných fláků majících jitřiti občanské uvědomění ve jménu příštích — válek a zlodějen a lumpáren mocných — je z hruba táž. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že si to většina oceněných to ocenění zasloužila - Třeba Tomáš Procházka a jeho pes Doky, nebo Generál Emil Boček.... Naopak si to vůbec nezasloužil Václav Klaus, který jako již tradičně ani netleskal...ale tady stejně všechny zajímá, že to předával Miloš Zeman, takže odpad... ()

caba 

všechny recenze uživatele

Slavnostní ,krásné prostředí Vladislavského sálu ,zástavy a nádherná hudba si rozhodně nezaslouží hodnocení.. ODPAD. ()

Reklama

Reklama